fysio, fysio Boxtel, fysio Schijndel, fysio Den-Bosch, fysio 's-Hertogenbosch, fysiotherapie, fysiotherapie Boxtel, fysiotherapie Schijndel, fysiotherapie Den-Bosch, fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Den-Bosch, fysiopraktijk, fysiopraktijk Boxtel, fysiopraktijk Schijndel, fysiopraktijk Den-Bosch, fysiopraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Boxtel, fysiotherapiepraktijk Schijndel, fysiotherapiepraktijk Den-Bosch, fysiotherapiepraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapeut, fysiotherapeut Boxtel, fysiotherapeut Schijndel, fysiotherapeut Den-Bosch, fysiotherapeut 's-Hertogenbosch, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Boxtel, fysiotherapeuten Schijndel, fysiotherapeuten Den-Bosch, fysiotherapeuten 's-Hertogenbosch, bewegen, bewegen Boxtel, bewegen 's-Hertogenbosch, bewegen Den Bosch, bewegen Schijndel, bewegen FMC Verzijden, bewegen in Boxtel, bewegen in Den Bosch, bewegen in 's-Hertogenbosch, bewegen in Schijndel, beweging Boxtel, beweging 's-Hertogenbosch, beweging Den Bosch, beweging Schijndel, beweging FMC Verzijden, beweging in Boxtel, beweging in 's-Hertogenbosch, beweging in Den Bosch, beweging in Schijndel

Kim Resley

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Kim Resley en ben sinds 1 januari 2020 werkzaam bij Fysiotherapie Verzijden. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik moeder van 3 kinderen, lekker actief bezig met tennissen en wandelen.

In 2003 studeerde ik af als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ben enthousiast aan het werk gegaan in de particuliere sector en  heb dan ook in verschillende praktijken gewerkt. Om meer inzichten en antwoorden te vinden op mijn nog steeds bestaande vragen, ben in 2005  met de opleiding tot Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort. Door deze opleiding verdiepte mijn kennis op het gebied van het benaderen van klachten van met name de wervelkolom en schouder.  Tot op de dag van vandaag pas ik deze nog altijd toe.

Naast het behandelen van orthopedische en neurologische klachten trok tevens het behandelen van klachten in de oncologie  mijn aandacht. Mensen behandelen tijdens of na kanker, waarbij ik me vooral richt op de zwelling ook wel oedeem genoemd, die juist een belemmering kan vormen in het dagelijks functioneren.

In 2015 rondde ik de opleiding MLDV (Manuele Lymfdrainage volgens de methode Vodder) in Antwerpen afgerond, waarbij gebruik wordt gemaakt van het lymfesysteem. Middels dat systeem wordt het oedeem gereguleerd, dan wel afgevoerd. Naast deze massagetechniek maak ik gebruik van compressietherapie, oefentherapie en lymfetaping.  Ook mag een stuk begeleiding hierin niet ontbreken!

De laatste jaren heb ik me dan ook vooral beziggehouden met patiënten tijdens of na kanker gedurende chemokuren en/of bestralingen.

Bovengenoemde opleidingen hebben me veel kennis verschaft die ik graag in de praktijk tot uiting breng. Graag tot ziens!

 

Werkzaam op locatie Boxtel en ‘s-Hertogenbosch.