Rehuël Koppers

Mijn naam is Rehuël Koppers. Ik woon in Engelen en ben in 2011 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool te Breda. Direct na mijn studie ben ik begonnen in een particuliere praktijk in Waalwijk. Hier heb ik ruim vijf jaar gewerkt. Hierna ben ik naar Amsterdam verhuisd en heb hier vier jaar gewoond en gewerkt in twee verschillende praktijken. In de afgelopen jaren heb ik mij vooral beziggehouden met klachten aan de wervelkolom en spier/peesproblematiek. Ik heb verschillende cursussen gevolgd om mij hierin te specialiseren.

De laatste jaren ben ik me aan het verdiepen in de samenhang van klachten. Daarom ben ik in 2020 gestart met de masteropleiding osteopathie. Tijdens deze opleiding leer ik om naar de oorzaak van klachten op zoek te gaan en de rol van de organen hierin. De opleiding duurt vier jaar en ik hoop dus in 2024 af te studeren als osteopaat.

Het leuke aan het vak fysiotherapie is het samenwerken met mensen. Ik vind het fijn om samen met iemand de kwaliteit van bewegen te verbeteren en zo aan iemands herstel te werken.
In mijn vrije tijd sport ik graag (kickboksen, fitness) en houd ik van reizen en fotografie.

 

Opleiding:

Fysiotherapie Avans Hogeschool Breda, 2011 afgestudeerd

Osteopathie i.o. aan de International Academy of Osteopathy te Zeist

 

Cursussen:

Fascietechnieken

 

MSK Echografie

EPTE-electrolyse – shockwave

Dry Needling

Medical Taping