Renée Vos

Mijn naam is Renée Vos (1996) en ik ben woonachtig in Den Bosch. In 2018 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb ervaring opgedaan in het ziekenhuis, verpleeghuis met revalidatie en binnen de eerstelijn. Vanaf augustus 2021 ben ik werkzaam binnen FMC Verzijden.

Maar wat doet een ergotherapeut nu precies?

Iedereen verricht elke dag handelingen zoals koken, werken, aankleden of fietsen. Veel van deze handelingen gaan automatisch, zonder er bij na te denken. Maar als u een beperking krijgt door ziekte of het ouder worden, wordt vaak pas duidelijk hoe ingewikkeld dagelijkse handelingen zijn. Als ergotherapeut denk ik graag met u mee in het zoeken naar oplossingen.

Tijdens mijn behandeling hecht ik veel waarde aan een vertrouwelijke en veilige omgeving. Ik houd rekening met de beperkingen, maar kijk graag samen met u en uw naasten naar de mogelijkheden! Zodat de dingen die voor u belangrijk zijn weer kan doen, al dan niet op een aangepaste wijze.

Samen met de fysiotherapeuten binnen team Verzijden denk ik graag met u mee of ergotherapie iets voor u kan betekenen.

Naast dat ik een echte vakidioot ben, ben ik in mijn vrije tijd veel op het korfbalveld te vinden en train ik een meisje B-team. Daarnaast probeer 2x in de week mijn hardloopschoenen uit de kast te pakken. Verder kan ik lekker eten en goed gezelschap ook wel waarderen.

 

Cursussen/opleidingen:

  • Directe Toegankelijkheid Ergotherapie (DTE).
  • EDOMAH, ergotherapie bij beginnend dementerende en hun mantelzorgers.
  • COVID19, diverse cursussen en webinars.
  • In januari 2022 start ik met de cursus ‘Cognitieve revalidatie therapeut’.