Sandra Putmans

Ik ben Sandra Putmans (geboren in 1992) en woon in Schijndel. Ik ben sinds april 2019 werkzaam bij FMC Verzijden.

In 2013 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Fontys in Eindhoven.

Na twee jaar ervaring te hebben opgedaan in het werkveld ben ik in 2015 gestart met de Master of Science Manuele therapie aan de SOMT te Amersfoort. In juli 2018 heb ik deze succesvol afgerond.

Ik vind het belangrijk om nauw samen te werken met mijn collega’s zodat wij u de beste en meest efficiëntste zorg kunnen bieden.  Na het behalen van mijn Master of Science ben ik met gaan specialiseren in het behandelen van schouderklachten. Schouderklachten zijn vaak complex en hierdoor ben ik nooit uitgeleerd op dit gebied!

Daarnaast heb ik in 2022 een cursus gevolgd tot orofaciaal therapeut en houd me dus ook bezig met problemen in het hoofd, hals- en kaakgebied.

Ik vind het leuk sportief bezig te zijn en ben daarom sinds oktober 2019 ook gecertificeerd Pilates-instructrice waarbij ik één uur per week de Pilates verzorg bij FMC Verzijden.

Overige cursussen die ik de afgelopen jaren heb gevolgd zijn:
Medical taping, het Mulligan concept, Dry Needling Basic and Advanced, level 1 & 2 (extremiteiten, wervelkolom en hoogcervicaal/kaak).

Ook in mijn vrije tijd ben ik geen stil-zitter. Ik hou me graag bezig met crossfit, hardlopen en wandelen. Daarnaast probeer ik in de zomer mijn surfskills te verbeteren in Nederland of op vakantie.

Ik ben werkzaam op de locatie Boxtel en Schijndel.