Thijs Schuurmans

Hallo allemaal, ik ben Thijs Schuurmans (1995), ik woon al (bijna) heel mijn leven in het mooie Geffen en ik ben in 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut. Vanaf augustus 2020 ben ik werkzaam bij FMC Verzijden.

Ik heb mijn opleiding gedaan aan de HAN in Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gelopen zowel in de 1e lijn als in het ziekenhuis en hier is duidelijk naar voren gekomen dat mijn passie ligt in het begeleiden van cliënten in de 1e lijn. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan als verzorger/fysiotherapeut bij 2 verschillende voetbalverenigingen namelijk Nooit-gedacht te Geffen en Nivo-Sparta in Zaltbommel. Hier heb ik mijn interesse in de sportfysiotherapie alleen maar zien groeien. Daarom ben ik momenteel ook bezig met de opleiding ESP Sportfysiotherapie om mezelf te gaan specialiseren als sportfysiotherapeut.

Het leukste van het vak vind ik samen werken naar een bepaald doel. Ik vind het belangrijk om een vertrouwelijke band met elkaar te ontwikkelen waarin je altijd eerlijk en open naar elkaar kunt zijn. Om op die manier het maximale uit de samenwerking te halen.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op of rondom het voetbalveld. Daarnaast vind ik het erg leuk om sportwedstrijden te bezoeken in binnen- en buitenland.

 

Opleidingen/cursussen:

Bachelor fysiotherapie aan de HAN

Medical taping concept

Claudicatio therapeut

ESP Sportfysiotherapeut (i.o.)

 

Werkzaam op locatie Boxtel