Wessel van der Heijden, fysiotherapie den bosch, fysio den bosch

Wessel van der Heijden

Hallo, mijn naam is Wessel van der Heijden (1997) en ik woon in Chaam. Sinds 2022 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan het Avans in Breda, en vanaf 2023 werkzaam bij FMC Verzijden (locatie: Den Bosch).

 

Met een jaar ervaring in Tilburg heb ik het voorrecht gehad om allerlei mensen te helpen bij het overwinnen van verschillende fysieke uitdagingen, pijnklachten en sportblessures. Mijn interesse op het gebied van fysiotherapie gaat uit naar orthopedische en wervelkolom gerelateerde klachten. Vanaf september 2023 ben ik ook begonnen aan mijn Master Manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort waar ik mijn kennis met betrekking tot de wervelkolom de komende jaren verder ga uitbreiden.

 

Mijn missie is simpel: uw gezondheid en welzijn bevorderen door middel van fysiotherapie. Of u nu streeft naar een snel herstel na een blessure, wilt werken aan uw pijnklachten, het verbeteren van uw leefstijl, of gewoon wilt blijven genieten van een actieve leefstijl, sta ik voor u klaar. Samen kunnen we werken aan uw gezondheidsdoelen en uw leven in beweging houden.

 

Werkzaam op locatie Den Bosch