fysio Boxtel, fysio den Bosch, fysio schijndel, fysiotherapie boxtel, fysiotherapie den Bosch, fysiotherapie schijndel, fysio osgood schlatter, fysiotherapie Osgood schlatter, Boxtel Osgood schlatter, schijndel Osgood schlatter, den Bosch Osgood schlatter
Quint den Ouden

Fysiotherapeut

Fysiotherapie Boxtel, fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Schijndel

Quint den Ouden

Ik ben Quint den Ouden, in 2016 heb ik mijn opleiding fysiotherapie aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik verschillende stages gelopen waaronder een eindstage in revalidatiecentrum het Leijpark in Tilburg. Sinds januari 2017 ben ik werkzaam bij FMC Verzijden nadat ik hier eerder werkervaring op heb mogen doen. Binnen FMC Verzijden houd ik me onder anderen bezig met knierevalidaties en begeleid ik zowel de hart- als de COPD groep. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik tennis bij d’Oggelen en ik voetbal bij  Essche Boys.
Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk dat patiënten zich bij mij op hun gemak voelen, zodat we samen aan het herstel kunnen werken. Heeft u een vervelende klacht of blessure? Kom dan gerust eens langs.

Opleidingen:
– Opleiding tot fysiotherapeut
– Claudicatio therapeut
– Hartfalen voor 1e lijns fysiotherapeuten
– Knierevalidatie
– Minor: Human performance and technology
Dry Needling extremiteiten

Thijs Schuurmans

Fysiotherapeut

Thijs Schuurmans

Hallo allemaal, ik ben Thijs Schuurmans (1995), ik woon al (bijna) heel mijn leven in het mooie Geffen en ik ben in 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut. Vanaf augustus 2020 ben ik werkzaam bij FMC Verzijden.

Ik heb mijn opleiding gedaan aan de HAN in Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gelopen zowel in de 1e lijn als in het ziekenhuis en hier is duidelijk naar voren gekomen dat mijn passie ligt in het begeleiden van cliënten in de 1e lijn. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan als verzorger/fysiotherapeut bij 2 verschillende voetbalverenigingen namelijk Nooit-gedacht te Geffen en Nivo-Sparta in Zaltbommel. Hier heb ik mijn interesse in de sportfysiotherapie alleen maar zien groeien. Daarom ben ik momenteel ook bezig met de opleiding ESP Sportfysiotherapie om mezelf te gaan specialiseren als sportfysiotherapeut.

Het leukste van het vak vind ik samen werken naar een bepaald doel. Ik vind het belangrijk om een vertrouwelijke band met elkaar te ontwikkelen waarin je altijd eerlijk en open naar elkaar kunt zijn. Om op die manier het maximale uit de samenwerking te halen.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op of rondom het voetbalveld. Daarnaast vind ik het erg leuk om sportwedstrijden te bezoeken in binnen- en buitenland.

 

Opleidingen/cursussen:

Bachelor fysiotherapie aan de HAN

Medical taping concept

Claudicatio therapeut

ESP Sportfysiotherapeut (i.o.)

 

Werkzaam op locatie Boxtel