Een peesblessure komt erg veel voor bij met name sporters en is vaak een pijnlijke en vervelende aandoening. Met behulp van echo kunnen wij heel gericht kijken wat er precies aan de hand is en daarmee doelgerichter en grondiger de behandeling en trainingen inzetten. Tijdens de gratis fysiotherapeutische screening krijg je een lichamelijk onderzoek en eventueel een fysiotherapeutische echo om alles goed in kaart te brengen. Vervolgens zal er desgewenst samen met jou een persoonlijk behandelplan worden opgesteld.

Neem contact op voor een GRATIS PEES/SPIER SCREENING

  klantervaringen

  Sander Graft– Na een ongeveer 40 jaar fanatiek hardlopen, kreeg ik vorig jaar juni last van mijn linker voet. Aanvankelijk werd gedacht aan hielspoor maar het bleek een peesplaatontsteking ofwel plantaire fasciitis te zijn. Oorzaak was lastig te achterhalen maar aan de behandeling ben ik snel begonnen; allereerst speciale inlegzooltjes van de podotherapeut en gevolgd door een serie van EPTE behandelingen door Samirah en Nikkie. Omdat hardlopen niet meer ging ben ik wel serieus naar de sportschool gegaan; bodypump, circuit training, pilates en yoga. Totdat iemand mij in het najaar 2018 uitdaagde in maart 2019 de Kilimanjaro in Tanzania mee te beklimmen. Met goede bergschoenen waren die trainingen wel mogelijk en had ik een mooie uitdaging voor de boeg!
  In december 2018 ben ik bij Tombra aan de gerichte peestraining begonnen met inmiddels als resultaat een prachtige Kilimanjaro levenservaring rijker, met mijn zoon Daniel van 23 en een goede vriend Frans van Beers van 80 jaar bereikten we de top op zaterdag 9 maart!! Van de groep van 21 lopers hebben 15 de top gehaald! Inmiddels ben ik gestopt met verdere behandelingen bij FMC Verzijden, ben ik weer aan mijn hardlooptraining begonnen en zit ik alweer op 45 minuten duurloop zonder enige pijn!! Veel dank aan Samirah, Nikkie en Tombra!

  Frans-Jozef: “Ik ben aan het revalideren van een voorste kruisband operatie bij FMC Verzijden. Onder begeleiding van een vaste fysiotherapeut volg ik een intensief persoonlijk traject om weer volledig te herstellen. Om de voortgang te monitoren, worden er periodiek testen afgenomen. Aan de hand daarvan stelt de fysiotherapeut het type oefeningen en/of de intensiteit zo nodig bij. Bijna elke week weet mijn fysiotherapeut mij weer te verrassen met nieuwe oefeningen, wat leuk is voor de afwisseling en de uitdaging erin houdt. Daarnaast kijkt er gedurende het traject in overleg een manueel therapeut mee.

  Na ongeveer acht maanden ben ik naast de reguliere zaaltraining ook gestart met veldtraining op de plaatselijke voetbalclub. Hier word je in een klein groepje weer helemaal klaargestoomd voor het ‘echte’ werk en werk je ook intensief aan je conditieopbouw. Bovendien is het ook nog eens erg leuk!

  FMC Verzijden is voor mij een moderne praktijk waar de patiënt echt centraal staat en waar er naast je vaste fysiotherapeut een team van specialisten voor je klaar staat die werken volgens de laatste methoden.”

  Deze therapeuten kunnen u helpen: