Wilt u van uw knieblessure af?

Heeft u een knieblessure opgelopen en belemmert dit u in uw dagelijks leven? Wij hebben een speciaal programma ter preventie van knieblessures dat geïmplementeerd kan worden in de warming-up, binnen sportverenigingen, lagere en middelbare scholen.

Wat is Join(t) Forces?

Join(t)Forces is een programma wat bestaat uit zowel een warming –up als een oefenprogramma ter preventie van knieblessures. Dit programma kan geïmplementeerd worden in de warming –up binnen sportverenigingen, lagere en middelbare scholen. Ook bestaat het warming –up programma uit drie niveaus, gebaseerd op leeftijd.

Naast de warming –up die beschikbaar is, biedt Join(t)Forces ook testen aan. Deze testen worden gebruikt om de jonge sporters te screenen, er wordt met name gekeken naar de spronglandingstechnieken. In eerste instantie wordt er een eenvoudige sprongtest op de vereniging zelf afgenomen, deze veldtest kan een grove indicatie geven of iemand een verhoogd risico loopt op het krijgen van knieblessures.
Indien dit het geval is bestaat de mogelijkheid om dit mogelijke risico verder te analyseren met hulp van aanvullende testen, deze analyse kan het vermoeden bevestigen of weerleggen. Deze testen worden afgenomen op de praktijk.

Kijk voor meer informatie op de website van Join(t) Forces.

Deze therapeuten kunnen u helpen bij deze klacht:

Neem contact op