Chiel, Bosch, fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Den-Bosch, fysiopraktijk, fysiopraktijk Boxtel, fysiopraktijk Schijndel, fysiopraktijk Den-Bosch, fysiopraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Boxtel, fysiotherapiepraktijk Schijndel, fysiotherapiepraktijk Den-Bosch, fysiotherapiepraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapeut, fysiotherapeut Boxtel, fysiotherapeut Schijndel, fysiotherapeut Den-Bosch, fysiotherapeut 's-Hertogenbosch, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Boxtel, fysiotherapeuten Schijndel, fysiotherapeuten Den-Bosch, fysiotherapeuten 's-Hertogenbosch, bewegen, bewegen Boxtel, bewegen 's-Hertogenbosch, bewegen Den Bosch, bewegen Schijndel, bewegen FMC Verzijden, bewegen in Boxtel, bewegen in Den Bosch, bewegen in 's-Hertogenbosch, bewegen in Schijndel, beweging Boxtel, beweging 's-Hertogenbosch, beweging Den Bosch, beweging Schijndel, beweging FMC Verzijden, beweging in Boxtel, beweging in 's-Hertogenbosch, beweging in Den Bosch, beweging in Schijndel

Chiel Trommelen

Hallo allemaal,
Ik stel mezelf graag even aan jullie voor. Mijn naam is Chiel Trommelen (1999) en ik woon in Boxtel. Ik ben sinds 2022 werkzaam als algemeen fysiotherapeut.
Mijn interesse voor fysiotherapie ontstond al toen ik jong was. Ik ben graag in contact met mensen, ik houd van sporten en ik wil mijn fysieke en mentale gesteldheid verbeteren. Niet alleen die van mezelf, maar ook die van mensen in mijn omgeving. Hiervoor was kennis nodig en die heb ik opgedaan tijdens mijn Bachelor Fysiotherapie in Eindhoven.
Na het behalen van mijn diploma, kon ik mijn visie verder uitbreiden; het werken naar vitaliteit doelen van cliënten met de focus op een gezonde leefstijl en een gezonde voeding. Daarnaast werk ik graag met cliënten om hun fysieke en mentale gezondheid te verbeteren.
Sinds mei 2023 doe ik dit bij Verzijden als algemeen fysiotherapeut. Ik wil de komende tijd gebruiken om me te oriënteren op een master en/of cursussen. Mijn voorkeur gaat uit naar sportfysiotherapie, voeding en leefstijl.
Ik ben een sociaal persoon, ik ben graag in de sportschool en vind het leuk om een rondje hard te lopen. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd graag met familie en vrienden en hecht ik veel waarde aan een professionele en prettige werksfeer. Bij Verzijden zit ik dus op de juiste plek, en u ook.
Graag werk ik met u samen om uw (vitaliteits) doelen te bereiken of ze te verleggen!

Mijn opleidingen, specialisatie en stage ervaring:
• Bachelor Fysiotherapie aan Fontys Hogeschool te Eindhoven;
• Stage ervaring binnen de klinische fysiotherapie (chirurgie, pulmonologie en IC) en in eerstelijnspraktijk;
• Minor Wervelkolom;
• EHBO + reanimatie.

Werkzaam op locatie Boxtel