Vitaal Verzijden zet zich in voor een zo fit en vitaal mogelijk leven. We worden ons steeds bewuster van het belang van onze vitaliteit. Zo gaan we bijvoorbeeld meer bewegen en gezonder eten. Bewegen en bewust aan je vitaliteit werken zijn dan ook belangrijke punten binnen Vitaal Verzijden.

Fysiotherapie Verzijden heeft bewegen altijd hoog in het vaandel gehad, vanuit deze visie is Vitaal Verzijden ontstaan. Hier richten wij ons niet alleen op herstel maar kijken we een stukje verder. Denk hierbij aan functiebehoud, preventie en gewenste kwaliteit van leven.

Positieve gezondheid is een belangrijk kenmerk binnen Vitaal Verzijden. Met positieve gezondheid kijken we met een brede blik naar de gezondheid. Er wordt gekeken naar het vermogen om met fysieke, emotionele en sociale levensuitdagingen om te gaan, waarin je zelf zoveel mogelijk de regie voert. Er wordt dus samen gekeken naar de mogelijkheden binnen jouw domein wat betreft gezondheid.

Vitaal Verzijden zal zich verder blijven ontwikkelen en innoveren, waardoor ons aanbod en de mogelijkheden zullen blijven groeien.  

Bekijk hier het overzicht van het totale aanbod inclusief tarieven.

vitaal verzijden, fysiotherapie, pilates, wandelen, egym, sporten onder begeleiding, egym boxtel, wandelen boxtel, pilates boxtel, personal training, personal trainer, sporten boxtel,
eGym

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De Vitaal Verzijden Trainer stelt tijdens de intake alle apparaten persoonlijk voor u in, uiteraard rekening houdend met eventuele medische beperkingen en doelstellingen.

Perfect Pilates

Stabiliteit, flexibiliteit en lichaamsbeheersing! Daar draait het om bij perfect pilates. Door middel van (grond)oefeningen voor o.a. de benen, buik en rug krijgt u een betere rompstabiliteit.

Small Group Training

De small group training bestaat uit verschillende oefeningen die in de vorm van een circuit uitgevoerd worden.

Personal Coaching & Training

Personal coaching is een 1 op 1 training samen met onze Vitaal Verzijden Trainer. Tijdens de Personal Coaching wordt u geholpen met uw persoonlijke doelen op het gebied van sport, voeding en lifestyle.

Health Check

Benieuwd naar hoe gezond uw lichaam is? Dan kunt u bij Vitaal Verzijden terecht voor een uitgebreide Health Check. Binnen deze Health Check wordt er gekeken naar onder andere kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen en wordt er een uitgebreide lichaamsanalyse gemaakt.

Trainingskaarten

Peesklachten zijn meestal een gevolg van langdurende of acute overbelasting. Hierdoor wordt de kwaliteit van het peesweefsel minder en neemt de belastbaarheid af.

Loopanalyse

Om de kans op hardloopblessures zo klein mogelijk te houden is het belangrijk om zo efficiënt mogelijk te lopen, dat wil zeggen dat uw lichaam zo efficiënt mogelijk omgaat met de beschikbare energie.

Rugtraining

Jaarlijks bezoeken 1,5 miljoen mensen de fysio- of oefentherapeut in verband met nek- of rugklachten. Blijven uw klachten aanhouden of is de pijn te hevig? Bij ons bent u aan het juiste adres!

SkiFit

Wintersport is een van de leukste en populairste vakanties! Het is belangrijk om zo fit mogelijk op wintersport te gaan. Een goede voorbereiding is belangrijk en begint thuis al. Wij helpen daar graag aan mee!

Vitaal Verzijden app

Bij Vitaal Verzijden maken wij gebruik van onze eigen Vitaal Verzijden App. Met deze app kun je eenvoudig je eigen training of sportles reserveren.

Groepstijden

Benieuwd naar wanneer u kunt sporten? Bekijk hier onze verschillende groepstijden.