Resultaatgericht trainen in slechts 2 x 30 minuten per week!

Wat is de eGym-Cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De Vitaal Verzijden Trainer stelt tijdens de intake alle apparaten persoonlijk voor u in, uiteraard rekening houdend met eventuele medische beperkingen en doelstellingen. Al uw persoonlijke gegevens, zoals zitpositie, trainingsgewicht en trainingsprogramma, worden automatisch bewaard op uw persoonlijke polsband.  

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment door, hierdoor heeft u binnen 30 minuten een complete work-out erop zitten. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.  

Doordat u tijdens de training via uw eigen touch-display trainingsinstructies krijgt én alle apparaten persoonlijk afgesteld zijn, behoren eventuele blessures of onjuiste uitvoeringen van bewegingen tot het verleden. U traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig. 

De trainingsresultaten, uw voortgang en eventuele extra oefeningen kunt u inzien in de Vitaal Verzijden app. Het reserveren van lessen of trainingen kunt ook via deze app doen. U krijgt hiervoor een persoonlijk account. 

De Intake

De eerste afspraak  

De eerste afspraak zal een individueel karakter hebben tussen u en onze Vitaal Verzijden Trainer in de vorm van een intake. Wij bieden zowel een algemene intake als een uitgebreide intake aan. 

 

Intake algemeen 

Deze intake bestaat uit een uitgebreide gespreksanamnese waarbij verschillende onderdelen aan bod komen zoals persoonlijke doelstellingen, relevante gezondheidsinformatie en eventuele blessures of beperkingen. Tijdens deze intake zal ook een bloeddrukmeting, uitgebreide lichaamsanalyse via de InBody en een krachtmeting via de eGym plaatsvinden. Hiermee wordt inzicht verkregen in belangrijke aspecten binnen uw gezondheid. Tenslotte zal er ook kennisgemaakt worden met het principe van de eGym middels een proefrondje. Voor deze intake reserveren wij 60 minuten. 

 

Intake uitgebreid 

Kiest u voor de uitgebreide intake, bestaat deze uit dezelfde onderdelen als de algemene intake, aangevuld met een uitgebreide lenigheidsmeting via de HUB en een sub maximale fietstest waarbij de VO2max berekend wordt. Er wordt gekeken naar kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen en de gezondheid van het lichaam via een uitgebreide lichaamsanalyse. Denk hierbij aan onder andere spiermassa, vetpercentage en de hoeveelheid lichaamseiwit. Met deze intake krijgt u een algeheel en inzichtelijk beeld van uw fitheid en gezondheid. Voor de uitgebreide intake reserveren wij 90 minuten. 

 

Wanneer sporten?

Wanneer sporten? 

U mag onbeperkt sporten tijdens onze openingsuren met uitzondering van een aantal momenten, dan is de eGym-Circel in gebruik voor groepsbehandelingen. Tevens kunt u gebruik maken van het overig materiaal in de oefenzaal van Vitaal Verzijden. Maakt u gebruik van een Vitaal Verzijden Plus abonnement, dan mag u ook onbeperkt gebruik maken van onze Small Group trainingen.  

Wij bieden ook begeleide eGym aan met van een van onze Vitaal Verzijden trainers. Hier kunt u terecht met vragen, wat extra begeleiding of natuurlijk gewoon een gezellig praatje. Let wel enkel en alleen als u gereserveerd heeft mag u komen sporten.  

Voor de actuele tijden van de begeleide eGym onder leiding van een Vitaal Verzijden trainer op locatie Boxtel en Schijndel klik hier

Voor de tarieven klik hier

De volgende personen kunnen u hierbij helpen:

Neem contact op