Rugpijn

Rugpijn komt erg vaak voor. Veel mensen krijgen eens in hun leven te maken met rugpijn. Sommige hebben daar eens last van en bij anderen komt het regelmatig terug.

Hernia

Dit kan een symptoom zijn van een hernia. In veel gevallen ervaart u pijn aan uw rug.
Deze pijn kan uitstralen naar uw been of beide benen.

Nekhernia

Een nekhernia, is op de rughernia na, de meest voorkomende. Het wordt veroorzaakt door een uitpuiling van de tussenwervelschijven.

Rugtraining

Jaarlijks bezoeken 1,5 miljoen mensen de fysio- of oefentherapeut in verband met nek- of rugklachten. Blijven uw klachten aanhouden of is de pijn te hevig? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Nekpijn

Nekpijn is een pijn die zich in of rondom de nek bevindt. Het kan u behoorlijk beperken in het dagelijks leven. Vaak gaat het om plotselinge pijnscheuten in de nek.

Schouderpijn

Schouderpijn zorgt ervoor dat u niet goed kan functioneren in uw dagelijkse leven. Hierdoor worden simpele handelingen zoals aankleden of haren kammen lastig uit te voeren.

Bekkenpijn

Bekkenpijn ontstaat door een beschadiging of verzwakking van de banden die de verschillende botten bij elkaar houden. De pijn speelt op wanneer u plotseling begint met bewegen of wanneer u vermoeid begint te worden.

Echografie

Heeft u last van uw spieren, pezen of gewrichten en weet u niet wat de oorzaak van uw klachten is? Wanneer de behandelend therapeut het nodig acht kan hij/zij beslissen om een echo te laten maken.

EPTE

Heeft u last van een chronische achillespeesontsteking of een tennisarm en wil deze maar niet herstellen? Dan zou Echogeleide Percutane Electrolyse (EPTE®) een behandelmogelijkheid zijn.

Handtherapie

U wilt van uw pijnklachten of beperkingen afkomen? Handtherapie ’s-Hertogenbosch is gespecialiseerd in het effectief behandelen van verschillende pijnklachten aan de hand, pols of elleboog.