Algemene fysiotherapie

Heeft u pijnlijke gewrichten en is bewegen daardoor lastig? Heeft u last van uw rug, nek of andere lichamelijke klachten? Fysiotherapie heeft een positieve invloed op het functioneren van gewrichten, waardoor bewegen soepeler gaat. De effecten zijn vaak direct te merken.

Manuele therapie

Heeft u last van uw gewrichten en heeft u daardoor moeite met bewegen? Dan kan manuele therapie een uitkomst voor u bieden. De manueel therapeut beweegt gewrichten op een bepaalde manier waardoor de beweeglijkheid van de gewrichten vergroot wordt.

Sportfysiotherapie

Heeft u sportblessures en wilt u zo spoedig mogelijk weer sportoefeningen beoefenen? Of wilt u een sportblessure voorkomen? Sportfysiotherapie heeft een positief invloed op het genezingsprocess van een sportblessure, maar ook op het voorkomen ervan.

Echografie

Heeft u last van uw spieren, pezen of gewrichten en weet u niet wat de oorzaak van uw klachten is? Echografie kan gebruikt worden om de oorzaak hiervan te achterhalen.

Kaakfysiotherapie

Kaakpijn kan ontstaan door overbelasting van de kauwspieren. Dit kan gebeuren door klemmen, kauwgom kauwen, pen bijten of tongpersen tegen de tanden. Ook stress kan een belangrijke rol spelen bij het ontstaan van overbelasting van de kauwspieren.

Dry Needling

Heeft u last van pijnlijke spieren? Dry needling is gericht op het verbeteren van spierklachten. Het is een van de meest doeltreffende behandelwijze voor het behandelen van pijnlijke spieren.

Medical Taping

Sportliefhebbers hebben vast en zeker al een gekleurde tape op hun kuiten, bovenbenen of armen gehad. Ook bij niet sporters wordt deze tape steeds vaker gebruikt. Medical taping kan gebruikt worden voor het behandelen van verschillende klachten en blessures.

Oedeemtherapie

Zodra het warmer wordt merkt u dat u dat uw lichaam steeds meer vocht gaat vasthouden. Vochtophoping kan erg vervelend zijn en kan een teken van een onderliggend probleem of ziekte zijn. Heeft u last van vochtophoping? Neem dan contact met ons op.

Oncologische Revalidatie

Wanneer u met kanker te maken krijgt, komt er een hoop op u af. U krijgt vaak een hoop te verduren, zowel emotioneel als fysiek. De behandeling van kanker gaat vaak gepaard met een verschlechting van de conditie, sterke vermoeidheid en een vermindering van uw kracht.

Hart-, vaat- en longrevalidatie

Hart-, vaat- en longklachten komen heel vaak voor. Bijna iedereen kent iemand die een aandoening aan het hart of de longen heeft. Hart-, vaat- en longziekten kunnen een grote impact hebben op de kwaliteit van uw leven, maar ook op de mensen in uw omgeving.

Shockwave

Heeft u last van chronische pijn in uw pezen, spieren, gewrichten of banden? Als overige behandelmethodes niet werken om de klachten af te nemen, kan shockwave uitkomst bieden. Vooral chronische ontstekingen kunnen door middel van shockwave verholpen worden.

EPTE

Heeft u last van chronische achillespeesontsteking of een tennisarm en wil deze maar niet herstellen? Of last van een hielspoor of fasciitis plantaris en heeft u onvoldoende baat bij shockwave therapie of zooltjes? Dan zou Echogeleide Percutane Electrolyse (EPTE) een behandelmogelijkheid zijn.

Handtherapie

Hand- en polsklachten kunnen zich uiten in de vorm van pijn, instabiel gevoel, zwelling, warmte en/of roodheid. De pijn kan veroorzaakt worden door een trauma, overbelasting of zonder duidelijke oorzaak