Bij Vitaal Verzijden maken wij gebruik van onze eigen Vitaal Verzijden App. In deze app is onder andere het laatste nieuws, verschillende challenges en jouw dagelijkse activiteit te vinden.  

Met de Vitaal Verzijden app kun je zowel je vrije als je begeleide eGym training reserveren. Tevens zijn hier de lessen Small Group, Pilates of de Wandeltraining te reserveren. Dit is te vinden op de Homepagina onder het kopje ‘Lessen & Trainingen’. Wanneer je klikt op ‘alles bekijken’ krijgt u per dag een weergave van alle beschikbare trainingen.   

Onder ‘Trainingen’ zijn verschillende trainingsschema’s te vinden en kun je je eigen persoonlijke trainingsschema opslaan. Zo heb je altijd al jouw oefeningen bij de hand!   

Onze Vitaal Verzijden app biedt ook de mogelijkheid tot inzicht in jouw eigen lichaamsanalyse. Met behulp van de juiste gegevens krijg je hier een overzicht van jouw eigen gezondheid, inzichtelijk gemaakt door middel van jouw BioAge.   

Wil u uw Rittenkaart verlengen, dan kan dat op de Home pagina onder het kopje ‘Lidmaatschap’. Via een linkje wordt u doorgestuurd naar het online portaal waar u een nieuwe kaart kunt kopen. Let op; Dit portaal werkt met een ander wachtwoord als dat van uw app. Het verlengen van uw rittenkaart kan en mag uiteraard ook altijd via de balie.     

De App is zowel in de Appstore als in de Google Playstore te vinden onder de naam Vitaal Verzijden. Let op; Zowel de oude als de nieuwe app is zichtbaar, daardoor zijn er 2 apps zichtbaar. Kies voor ‘Vitaal Verzijden – Gezondheid en fitness’. Onderstaande linkjes verwijzen u direct door naar onze app.   

Apple: https://apps.apple.com/nl/app/vitaal-verzijden/id1644710645     

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netpulse.mobile.vitaalverzijden      

U kunt inloggen met uw emailadres wat bij ons bekend is met bijhorend wachtwoord. Bent u uw wachtwoord vergeten kunt u eenvoudig een nieuw wachtwoord aanmaken via ‘wachtwoord vergeten’.   

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben horen wij dit uiteraard graag. U kunt hiervoor altijd een Vitaal Verzijden trainer aanspreken!