Last van uw hiel of achillespees?

Peesklachten zijn meestal een gevolg van langdurende of acute overbelasting. Hierdoor wordt de kwaliteit van het peesweefsel minder en neemt de belastbaarheid af.

Peestraining

Door gerichte oefentherapie in combinatie met begeleiding van de belasting/belastbaarheid, kan de kwaliteit en belastbaarheid verhoogd worden en neemt de pijn af.
Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van peesklachten aan de schouder, heup, knie en voet/enkel regio.

Indicaties

– Achillespeesklachten
– Hielspoor/ontstoken peesplaat onder de voet
– Kniepeesklachten/Jumper’s knee
– Hamstringklachten
– Peesklachten zijkant heup (bilklachten)
– Peesklachten schouder

Intake

Tijdens de fysiotherapeutische intake volgt er een uitgebreid vraaggesprek om de oorzaak van uw klachten te achterhalen. Daarna zal er een lichamelijk onderzoek plaatsvinden en eventueel een fysiotherapeutische echo om alles goed in kaart te brengen. Vervolgens zal er samen met u een persoonlijk behandelplan worden opgesteld.

Het behandeltraject

Het doel van de behandelingen is het verminderen van uw peesklachten en het verbeteren van de belastbaarheid van de pees. Dit wordt gedaan door middel van training die gebaseerd is op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en dit onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut. Uit deze onderzoeken blijkt bijvoorbeeld dat 2-3x per week trainen, middels deze trainingsmethoden het meest effectief is.
Dit kan bij ons door middel van een trainingskaart, onder begeleiding van een Vitaal Verzijden Trainer. Kijk hier voor de actuele tijden.

Kijk voor de tarieven klik hier

Neem contact op