Rug-, nek-, schouder-, of bekkenpijn?

Jaarlijks bezoeken 1,5 miljoen mensen de fysio- of oefentherapeut in verband met nek- of rugklachten. Blijven uw klachten aanhouden of is de pijn te hevig? Bij ons bent u aan het juiste adres! Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan de rug, nek, schouders, heup en het bekken.

De intake

Tijdens de intake volgt er een lichamelijk onderzoek, vragenlijsten en een uitgebreid vraaggesprek, om de oorzaak van uw klachten te achterhalen. Tevens onderzoekt de fysiotherapeut of uw klachten met fysiotherapie en manuele therapie verholpen kunnen worden. Wanneer uw klachten in kaart zijn gebracht zal er samen met u een persoonlijk behandelplan worden opgesteld.

Het behandeltraject

Het doel van de behandelingen is het verminderen van uw klachten en het verbeteren van uw spierkracht, stabiliteit en/of uithoudingsvermogen. De behandeling kan bestaan uit; manuele therapie, fysiotherapie en/of oefentherapie. Voor oefentherapie bij rug en nekklachten maken wij gebruik van het David Spine Concept. Dit concept bestaat uit wetenschappelijk onderbouwde apparatuur die speciaal ontworpen zijn voor rug- en nekklachten. De apparatuur is ontworpen om op een veilige, maar effectieve wijze uw kracht, mobiliteit en coördinatie van uw rug en nek in kaart te brengen en te trainen. Deze testen worden in het behandeltraject herhaald om zo uw vooruitgang te kunnen meten en indien nodig wordt het behandelplan bijgesteld.

Eindevaluatie

Op het einde van het behandeltraject vindt er een eindgesprek en een eindtest op de David Spine apparatuur plaats. Hierbij worden de resultaten besproken en vergeleken met de beginresultaten.

Voor de tarieven klik hier

Deze personen kunnen u hierbij helpen;

Neem contact op