Werken bij FMC Verzijden

Wil jij onderdeel zijn van een jong, enthousiast en ambitieus team?  Kijk dan snel bij het vacatureoverzicht onderaan de pagina en solliciteer!

FMC Verzijden is een een ondernemende fysiopraktijk met drie vestigingen. In onze fysiotherapiepraktijken werken wij innovatief en cliëntgericht.
Wij hebben een praktijk in Boxtel, ‘s-Hertogenbosch en Schijndel waar wij ons in ‘s-Hertogenbosch onder de naam Rugcentrum ’s -Hertogenbosch vooral richten op de behandeling van rugklachten. Onze fysiotherapeuten zijn op de hoogte van de laatste specialistische kennis en delen deze met collega’s.

Ben jij net zo enthousiast en ambitieus als onze collega’s? Herken jij veranderingen in de zorgmarkt en weet je hierop in te spelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Staat er niets voor jou tussen, maar ben je wel enthousiast?

Overtuig ons met een goede motivatie en prikkelend CV en wie weet zien we elkaar snel.

Vacatures Boxtel

Fysiotherapeut met specialisatie oedeem en/of oncologie

Ben jij die fysiotherapeut met specialisatie oedeem en/of oncologie of ben je studerend aan deze opleiding? Lees dan vooral verder.

Trainer/beweegagoog

Heb je affiniteit met sport, vind jij het leuk om verschillende groepslessen te geven en weet jij je enthousiasme over te brengen naar onze leden? Lees dan vooral verder.

Manueel therapeut

Ben jij die fysiotherapeut met aanvullende opleiding tot manueel therapeut of ben je studerend aan deze opleiding?  Lees dan vooral verder.  

Neem contact op