Train jezelf fit voor de wintersport!

Ski Fit wordt alleen aangeboden in de maanden November, December, Januari en Februari 

Waarom SkiFit?

Wintersport is een van de leukste en populairste vakanties! De hele dag lekker actief bezig zijn in de sneeuw terwijl je kunt genieten van de mooiste omgevingen. Het is belangrijk om zo fit mogelijk op wintersport te gaan. Zo kun je volop genieten van je vakantie en voorkom je eventuele vervelende blessures. Daarom hebben wij bij Vitaal Verzijden het Ski-Fit programma ontwikkeld! Een goede voorbereiding is belangrijk en begint thuis al. Wij helpen daar graag aan mee!

De Intake

De eerste afspraak zal een individueel karakter hebben tussen u en onze Vitaal Verzijden Trainer in de vorm van een intake. Wij reserveren hiervoor 30min. Deze intake bestaat uit een gespreksanamnese waarbij verschillende onderdelen aan bod komen zoals relevante gezondheidsinformatie, uw sportverleden en trainingservaring.

Er zullen ook verschillende oefeningen met u worden doorgenomen om uw startniveau te bepalen. Hiernaast wordt ook een korte lichaamsanalyse via de InBody uitgevoerd. Hierbij wordt uw gewicht, spiermassa en vetpercentage in kaart gebracht.

SkiFit training

Het doel van de Ski-Fit Training is u zo fit mogelijk op wintersport te laten gaan. Onder begeleiding van een deskundige trainer ga je 6 weken lang, 2x per week aan de slag met jouw eigen persoonlijke trainingsschema, ontwikkeld door onze sport-fysiotherapeuten. Binnen deze training ga je samen met anderen gericht aan de slag met functionele oefeningen in onze trainingszaal waarbij je de belangrijke spiergroepen traint. De groepsgrootte bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Met behulp van de Ski-Fit Training gaat u fit en voorbereid op vakantie!

De volgende personen kunnen u hierbij helpen:

Neem contact op