Persoonlijke doelen halen?

Wat is Personal Coaching?

Personal coaching is een 1 op 1 training samen met onze Vitaal Verzijden Trainer. Tijdens de Personal Coaching wordt u geholpen met uw persoonlijke doelen op het gebied van sport, voeding en lifestyle. De Vitaal Verzijden Trainer ontwikkelt een persoonlijk en passend trainingsschema voor u. Op basis van dit trainingsschema gaat u samen met de Vitaal Verzijden Trainer aan de slag. Tijdens de trainingen krijgt u 1 op 1 begeleiding zodat u zeker weet de oefeningen correct worden uitgevoerd. Bij Personal Coaching krijgt u een optimale begeleiding, zo zorgen we samen voor het halen van uw persoonlijke doelen.

 

In totaal heeft u 10 contact momenten samen met de Vitaal Verzijden Trainer. Deze 10 contactmomenten bestaan uit;

– 8 trainingen van 60 min

– 2 coach gesprekken inclusief uitgebreide InBody meting.

Tijdens de coach gesprekken heeft u alle ruimte om de benodigde vragen te stellen of om advies te vragen op het gebied van training, voeding en lifestyle (bijv. Stress of slaap klachten). Ook krijgt u tijdens het coach gesprek een uitgebreide lichaamsanalyse op de InBody waarbij onder andere inzicht in je gewicht, spiermassa en vetpercentage verkregen wordt. Met behulp van deze lichaamsmeting kan de voortgang gemonitord worden. Tijdens de coachgesprekken wordt eveneens bekeken of de gestelde doelen behaald worden.

De eerste afspraak

De eerste afspraak zal een individueel karakter hebben tussen u en onze Vitaal Verzijden Trainer in de vorm van een intake. Wij bieden zowel een algemene intake als een uitgebreide intake aan. Op basis van het gesprek en verschillende metingen stelt onze Vitaal Verzijden Trainer een persoonlijk trainingsschema voor u samen.

 

Intake algemeen

Deze intake bestaat uit een uitgebreide gespreksanamnese waarbij verschillende onderdelen aan bod komen zoals persoonlijke doelstellingen, relevante gezondheidsinformatie en eventuele blessures of beperkingen. Tijdens deze intake zal ook een bloeddrukmeting, uitgebreide lichaamsanalyse via de InBody en een krachtmeting via de eGym plaatsvinden. Hiermee wordt inzicht verkregen in belangrijke aspecten binnen uw gezondheid. Tenslotte zal er ook kennisgemaakt worden met het principe van de eGym middels een proefrondje. Voor deze intake reserveren wij 60 minuten.

Intake uitgebreid

Kiest u voor de uitgebreide intake, bestaat deze uit dezelfde onderdelen als de algemene intake, aangevuld met een uitgebreide lenigheidsmeting via de HUB en een sub maximale fietstest waarbij de VO2max berekend wordt. Er wordt gekeken naar kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen en de gezondheid van het lichaam via een uitgebreide lichaamsanalyse. Denk hierbij aan onder andere spiermassa, vetpercentage en de hoeveelheid lichaamseiwit. Met deze intake krijgt u een algeheel en inzichtelijk beeld van uw fitheid en gezondheid. Voor de uitgebreide intake reserveren wij 90 minuten.

Wanneer sporten?

De afspraken worden samen en in overleg met uw Personal Coach gepland. Wanneer en hoe vaak dit zal zijn zal afhankelijk zijn van uw persoonlijke doelen en voorkeuren.

Voor de tarieven klik hier

Deze vitaal trainers kunnen u helpen:

Neem contact op