Persoonlijke doelen halen?

Waarom Personal Coaching?

Wil jij aan de slag met jouw persoonlijke doelen en hierbij optimaal begeleidt worden? Personal Training & Coaching is een 1 op 1 begeleiding samen met uw Personal Coach. Tijdens de verschillende sessies wordt u geholpen om naar uw persoonlijke doelen toe te werken.

Uw Personal Coach ontwikkelt een persoonlijk en passend trainingsschema voor u. Op basis van dit trainingsschema gaat u samen met uw Personal Coach aan de slag. U krijgt optimale begeleiding tijdens de sessies, zo zorgen we samen voor het behalen van uw persoonlijke doelen!

De eerste afspraak

De eerste afspraak zal een individueel karakter hebben tussen u en uw Personal Coach in de vorm van een intake.
Wij reserveren hiervoor 30 minuten.

Deze intake bestaat uit een gespreksanamnese waarbij verschillende onderdelen aan bod komen zoals relevante gezondheidsinformatie, uw sportverleden en trainingservaring. Mogelijk zullen er ook verschillende oefeningen met u worden doorgenomen om uw startniveau te bepalen. Hiernaast wordt er een ook uitgebreide lichaamsanalyse via de InBody uitgevoerd. Hierbij wordt onder andere uw gewicht, spiermassa en vetpercentage in kaart gebracht.

De sessies

Jouw Personal Coach zorgt voor een passend trainingsplan voor jouw eigen gestelde doelen. Binnen deze sessie ga je 1 op 1 met jouw Personal Coach aan de slag. Dit kan bestaan uit een training, een coachgesprek, een lichaamsanalyse of een combinatie hiervan. Jij hebt de regie hoe je graag je sessie zou willen indelen!

Wanneer sporten?

De afspraken worden samen en in overleg met jouw Personal Coach gepland. Wanneer en hoe vaak dit zal zijn zal afhankelijk zijn van jouw eigen persoonlijke doelen en voorkeuren.

Voor de tarieven klik hier

Deze vitaal trainers kunnen u helpen:

Neem contact op