FMC Verzijden is een ondernemende fysiopraktijk met drie vestigingen. In onze fysiotherapiepraktijken werken wij innovatief en cliëntgericht.

Wij hebben een locatie in Boxtel, een locatie in Schijndel en een locatie in ‘s-Hertogenbosch, waar wij ons onder de naam Rugcentrum s’ Hertogenbosch vooral richten op de behandeling van rugklachten.

Onze fysiotherapeuten zijn op de hoogte van de laatste specialistische kennis en delen deze met collega’s

Dit betekent niet dat we nu achterover kunnen gaan leunen. Om over 2 jaar opnieuw in aanmerking te kunnen komen voor het Plus-certificaat, moeten we als therapeuten kritisch blijven op onszelf en naar elkaar. Daarom worden er regelmatig dossiers getoetst en hebben we een programma dat gebruikt wordt om eventuele klachten en dergelijke te vermelden en er vervolgens een oplossing voor te zoeken. Zo blijven we constant streven naar de beste kwaliteit.

Fysiotherapeutisch Medisch Centrum (FMC) Verzijden is een HCA(plus) gecertificeerde praktijk voor fysiotherapie die zich onderscheidt vanwege een vooruitstrevende, innovatieve en moderne manier van werken. Naast reguliere fysiotherapie en diverse fysiotherapeutische specialisaties biedt FMC Verzijden echografie, shockwave therapie, medische training en (top)sportbegeleiding voor zowel de individuele sporter als vereniging.

De ruime ervaring, opgedaan binnen onze eigen praktijk en de jarenlange begeleiding van topsporters, heeft het fundament gelegd (of de basis gevormd) voor het huidige FMC Verzijden.

Samen met u werkt ons team aan de door u vooraf gestelde doelen. Of het nu gaat om te kunnen voetballen van een hele wedstrijd op topniveau, het lopen van de halve marathon, weer volledig deelnemen aan het arbeidsproces of de gewone dagelijkse handelingen verrichten zonder pijn, wij helpen u uw doel te bereiken.

Deze therapeuten kunnen u helpen:

Neem contact op