Training onder begeleiding

Trainingskaart Boxtel

Wil je graag trainen onder begeleiding van een deskundige trainer met een op maat gemaakt trainingsschema? Dan is trainen op onze trainingskaart in Boxtel misschien wel wat voor jou!

Je traint zelfstandig aan je eigen programma binnen een groep van 6-8 mensen waarbij je onder begeleiding van onze Vitaal Verzijden Trainer staat. Deze kijkt mee met de uitvoering van jouw oefening, geeft aanwijzingen en kijkt waar de oefeningen eventueel aangepast moeten worden.

Zo train je optimaal en verklein je de kans op eventuele vervelende blessures. Werk onder begeleiding aan je herstel, verhoog je algehele belastbaarheid of blijf fit gedurende je zomer- of winterstop. Jij kiest jouw doel!

De eerste afspraak

De eerste afspraak zal een individueel karakter hebben tussen u en onze Vitaal Verzijden Trainer in de vorm van een intake.

Deze intake duurt 30 minuten en bestaat uit een gesprekanamnese waarbij verschillende onderdelen aan bod komen. Denk hierbij aan relevante gezondheidsinformatie, uw sportverleden en uw trainingservaring. Er zullen ook verschillende oefeningen met u worden doorgenomen om uw startniveau te bepalen. Hiernaast wordt ook een korte lichaamsanalyse via de InBody uitgevoerd. Hier wordt uw gewicht, spiermassa en vetpercentage in kaart gebracht.

De eerste afspraak (bij klachten)

Heeft u een klacht, plan dan de eerste afspraak in bij een fysiotherapeut. Tijdens de fysiotherapeutische intake volgt er een uitgebreid vraaggesprek om de oorzaak van uw klachten te achterhalen. Daarna zal er een lichamelijk onderzoek plaats vinden. Vanuit daar wordt er gekeken naar een passend trainingsplan.

De training

Onder begeleiding van onze Vitaal Verzijden Trainer ga je aan de slag met jouw eigen persoonlijke trainingsschema. Je trainingsschema bestaat uit functionele oefeningen specifiek afgestemd op jouw persoonlijke doelen en eventuele klachten. Dit doe je samen met anderen in een groepsgrootte van maximaal 8 personen.

Voor de trainingstijden klik hier

Voor de tarieven klik hier

Deze personen kunnen u hierbij helpen;

Neem contact op