Waarom FMC Verzijden?

FMC Verzijden staat voor Fysiotherapeutisch Medisch Centrum Verzijden.

Wat wij doen?
Samenwerken op onze 3 locaties (Boxtel – ‘s-Hertogenbosch – Schijndel) om jou als cliënt/patiënt weer zo optimaal mogelijk te laten bewegen! Dit willen wij bereiken door de juiste specialist of specialisten aan jouw hulpvraag te koppelen.
Denk aan onze fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in o.a. manuele therapie, sportfysiotherapie, oncologie, oedeem, rugklachten, handtherapie en echografie.

Ook ergotherapie is een discipline binnen FMC Verzijden en hebben wij korte lijntjes met andere medische en paramedische specialisten, waaronder podotherapie, in de regio.
Door samen te kijken naar jouw klacht en het behandelplan samen af te stemmen, gaan wij voor een duurzame samenwerking met als eindresultaat jouw optimale herstel!

Om een stapje extra te kunnen bieden om het optimale herstel te behouden, zetten wij ook in op preventie voor de toekomst. Vitaal Verzijden kan hier een ideale aanvulling op zijn. Denk hierbij aan het trainen in de eGym-cirkel, Perfect Pilates, peesrevalidatie trainingen, rugtraining of middels Sportief Wandelen. Een fitheidstest behoort ook tot de mogelijkheden.

Kortom, bij FMC Verzijden en Vitaal Verzijden draait het om jou en jouw herstel!

Deze therapeuten kunnen u helpen:

Neem contact op