fysio, fysio Boxtel, fysio Schijndel, fysio Den-Bosch, fysio 's-Hertogenbosch, fysiotherapie, fysiotherapie Boxtel, fysiotherapie Schijndel, fysiotherapie Den-Bosch, fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Den-Bosch, fysiopraktijk, fysiopraktijk Boxtel, fysiopraktijk Schijndel, fysiopraktijk Den-Bosch, fysiopraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Boxtel, fysiotherapiepraktijk Schijndel, fysiotherapiepraktijk Den-Bosch, fysiotherapiepraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapeut, fysiotherapeut Boxtel, fysiotherapeut Schijndel, fysiotherapeut Den-Bosch, fysiotherapeut 's-Hertogenbosch, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Boxtel, fysiotherapeuten Schijndel, fysiotherapeuten Den-Bosch, fysiotherapeuten 's-Hertogenbosch, bewegen, bewegen Boxtel, bewegen 's-Hertogenbosch, bewegen Den Bosch, bewegen Schijndel, bewegen FMC Verzijden, bewegen in Boxtel, bewegen in Den Bosch, bewegen in 's-Hertogenbosch, bewegen in Schijndel, beweging Boxtel, beweging 's-Hertogenbosch, beweging Den Bosch, beweging Schijndel, beweging FMC Verzijden, beweging in Boxtel, beweging in 's-Hertogenbosch, beweging in Den Bosch, beweging in Schijndel

Ivar van Putten

Hallo allemaal,

Ik wil mezelf graag even voorstellen. Mijn naam is Ivar van putten (1998) en ik kom uit Boxtel. Ik heb mijn bachelor Fysiotherapie gevolgd aan de Avans Hogeschool te Breda. Ik ben hier in 2021 afgestudeerd.

 

Ik heb mijn afstudeerstage hier bij FMC Verzijden mogen volgen en direct na het afstuderen mocht ik hier het team komen versterken. Sinds ik pas ben afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut, heb ik (nog) geen specialisatie. Het komende jaar wil ik veel ervaring op doen welke specialisatie het beste bij mij past en daar zou ik mezelf dan graag in willen gaan ontwikkelen.

 

Ik vind het belangrijk om mezelf gaandeweg mijn carrière te blijven ontwikkelen aan de hand van cursussen en opleidingen. Dit doe ik graag om mijn kennis te verbreden en om mijn patiënten een zo goed mogelijke en uitgebreide behandeling te kunnen bieden. Zo heb ik mijn eerste cursus in Medical Taping afgerond en ben ik 2,5 jaar lang de fysiotherapeut van de selectie van voetbalclub R.K.S.V. Boxtel geweest waardoor ik ervaring op heb mogen doen binnen het vakgebied van deze sport.

 

Ik houd van veel afwisseling in mijn werk en zie dan ook graag veel verschillende soorten patiëntengroepen. Zo begeleid ik op dit moment onder andere mensen die geopereerd zijn aan een nieuwe knie of nieuwe heup en verder ben ik het aanspreekpunt voor hart- en longrevalidatie.

 

Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk dat iemand zo optimaal mogelijk hersteld, waardoor alle samen opgestelde doelen behaald zijn en ze weer met een tevreden gevoel weg gaan. Ik ben serieus en professioneel ingesteld, maar ook zeker in voor een geintje. Zo wil ik ervoor zorgen dat er een goede band ontstaat tussen de therapeut en de patiënt, waardoor we samen naar het beste resultaat toe kunnen werken.

 

Ik heb een passie voor sport en ik ben dan ook regelmatig te vinden op de voetbalvelden, tennisvelden of in de sportschool. Daarnaast vind ik het leuk om in mijn vrije tijd leuke dingen te ondernemen met vrienden en familie.

 

Mijn opleidingen/ specialisatie:

 

  • Bachelor Fysiotherapie aan de Avans Hogeschool te Breda
  • Minor Wervelkolom
  • Medical Taping
  • Covid-19 revalidatie
  • EHBO + reanimatie

 

 

Werkzaam op locatie Boxtel.