fysio, fysio Boxtel, fysio Schijndel, fysio Den-Bosch, fysio 's-Hertogenbosch, fysiotherapie, fysiotherapie Boxtel, fysiotherapie Schijndel, fysiotherapie Den-Bosch, fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Den-Bosch, fysiopraktijk, fysiopraktijk Boxtel, fysiopraktijk Schijndel, fysiopraktijk Den-Bosch, fysiopraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Boxtel, fysiotherapiepraktijk Schijndel, fysiotherapiepraktijk Den-Bosch, fysiotherapiepraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapeut, fysiotherapeut Boxtel, fysiotherapeut Schijndel, fysiotherapeut Den-Bosch, fysiotherapeut 's-Hertogenbosch, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Boxtel, fysiotherapeuten Schijndel, fysiotherapeuten Den-Bosch, fysiotherapeuten 's-Hertogenbosch, bewegen, bewegen Boxtel, bewegen 's-Hertogenbosch, bewegen Den Bosch, bewegen Schijndel, bewegen FMC Verzijden, bewegen in Boxtel, bewegen in Den Bosch, bewegen in 's-Hertogenbosch, bewegen in Schijndel, beweging Boxtel, beweging 's-Hertogenbosch, beweging Den Bosch, beweging Schijndel, beweging FMC Verzijden, beweging in Boxtel, beweging in 's-Hertogenbosch, beweging in Den Bosch, beweging in Schijndel

Ivar van Putten

Ik wil mezelf graag even voorstellen. Mijn naam is Ivar van putten (1998). Oorspronkelijk kom ik uit Boxtel, maar ben ik voortaan woonachtig in Tilburg. Ik heb mijn bachelor Fysiotherapie gevolgd aan de Avans Hogeschool te Breda. Ik ben hier in 2021 afgestudeerd. Ik ben sinds 2020 werkzaam hier bij FMC Verzijden.

Momenteel ben ik in opleiding voor de specialisatie Musculoskeletaal Revalidatie therapeut op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Hierbij ben ik de richting manueel therapeut aan het volgen en heb ik de ambitie om in de toekomst ook de richting sport nog te voltooien.

Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk dat iemand zo optimaal mogelijk hersteld, waardoor de samen opgestelde doelen behaald worden en u met een tevreden gevoel naar huis gaat. Daarnaast vind ik de samenwerking tussen verschillende disciplines erg belangrijk, daar dit positief bij kan dragen aan een betere zorg voor u. Ik ben serieus en professioneel ingesteld, maar ook zeker in voor een geintje. Op deze manier wil ik ervoor zorgen dat er een goede band ontstaat tussen de therapeut en de patiënt, waardoor we samen naar het beste resultaat toe kunnen werken.

Zelf ben ik sportief ingesteld. Ik houd me graag bezig met hardlopen, fitnessen en ben regelmatig op het tennisveld te vinden.

Mijn opleidingen/ specialisatie:

  • Bachelor Fysiotherapie aan de Avans Hogeschool te Breda
  • Muskuloskeletaal Revalidatie therapeut i.o. (Uitstroom manuele therapie)
  • Medical Taping
  • Covid-19 revalidatie

Werkzaam op locatie Boxtel.