fysio, fysio Boxtel, fysio Schijndel, fysio Den-Bosch, fysio 's-Hertogenbosch, fysiotherapie, fysiotherapie Boxtel, fysiotherapie Schijndel, fysiotherapie Den-Bosch, fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Den-Bosch, fysiopraktijk, fysiopraktijk Boxtel, fysiopraktijk Schijndel, fysiopraktijk Den-Bosch, fysiopraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Boxtel, fysiotherapiepraktijk Schijndel, fysiotherapiepraktijk Den-Bosch, fysiotherapiepraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapeut, fysiotherapeut Boxtel, fysiotherapeut Schijndel, fysiotherapeut Den-Bosch, fysiotherapeut 's-Hertogenbosch, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Boxtel, fysiotherapeuten Schijndel, fysiotherapeuten Den-Bosch, fysiotherapeuten 's-Hertogenbosch

Mijn naam is Jimmy Doomernik en ik ben werkzaam als fysiotherapeut bij FMC Verzijden op de locatie in Den Bosch. De keuze voor fysiotherapiepraktijk Verzijden was snel gemaakt. De ambities van de praktijk en de kwaliteit die wordt geleverd in de patiëntenzorg zijn speerpunten welke me erg aanspreken.

Wat de fysiotherapie zo mooi maakt is dat je dagelijks bezig bent om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren. Mijn kracht als therapeut is een rustige en positieve instelling.

Na mijn afstuderen in 2012 ben ik 3 jaar werkzaam geweest in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Hier heb ik me vooral geconcentreerd op patiënten op de long- en chirurgie afdeling. Na deze periode heb ik 2 jaar gewerkt in een revalidatiecentrum gericht op patiënten met chronische klachten. Het mooie van het werken in een eerstelijns praktijk is dat de diversiteit in patiënten zo groot is.

In het dagelijks leven vind ik het heerlijk om tijd door te brengen met mijn eigen gezin en familie. Inmiddels ben ik vader van twee prachtige dochters. In mijn vrije tijd vind ik het mooi om een wedstrijdje te hockeyen. Momenteel speel ik in het tweede elftal van HC Den Bosch, waar ik ook een aardige periode in het eerste elftal heb gespeeld.

Van maandag tot en met donderdag ben ik aanwezig op de locatie in Den Bosch.

 

Cursussen:

Dry needling te Domburg
Echografie aan het Nt-e te Vianen
EPTE aan het Nt-e te Vianen
EPTE (percutane electrolyse) Basis & Advanced
Lage rugpijn 2.0 aan het SOMT te Amersfoort
Motivational interviewing
Master musculoskeletale echografie aan het SOMT