Mieke Bok

Ik ben Mieke Bok en werk sinds februari 2021 bij FMC Verzijden. Ik ben in 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Na mijn laatste stage kon ik blijven werken in die praktijk en daar heb ik 7,5 jaar gewerkt. Tegelijk heb ik nog in een aantal andere praktijken ervaring opgedaan. In 2016 heb ik de opleiding oedeemtherapie afgerond en in 2019 ben ik begonnen met de Master Oncologiefysiotherapie, die ik in 2024 heb afgerond.

Heeft u klachten op het gebied van vochtproblematiek dan kunt u hiervoor bij mij terecht. Ook voor het aanmeten van steunkousen bent u bij mij aan het juiste adres. Met de aanvullende opleiding gericht op oncologiefysiotherapie hoop ik mensen die de diagnose kanker hebben gekregen nog beter te kunnen helpen. Mensen zijn tijdens de behandelingen op zijn kwetsbaarst en ik wil door middel van behandeling kwaliteit van leven bieden. Na de behandelingen volgt een periode van herstel en hier is begeleiding mogelijk om aan uw doelen te werken en deze te behalen.

Fysiotherapie betekent voor mij het helpen van mensen met problemen in hun dagelijks leven en is gericht op het houding- en bewegingsapparaat. Samen werken we aan een oplossing voor het probleem. Ik vind het belangrijk een goede vertrouwensband met mijn patiënten op te bouwen.

In mijn vrije tijd tennis ik graag en fitness ik. Ik ben bestuurslid bij de plaatselijke tennisvereniging en organiseer de competitie en toernooien.

Opleidingen:
2019-2024: MSc Master Oncologiefysiotherapie
2017: Medical taping, Lymfetaping
2016: FysioTek, aanmeten Therapeutisch Elastische Kousen
2015-2016: Oedeemtherapie NPI
2012: Medical taping, basiscursus
2009-2013: Fysiotherapie HAN Nijmegen

Ik ben werkzaam op locatie Boxtel.