Bosch, fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Den-Bosch, fysiopraktijk, fysiopraktijk Boxtel, fysiopraktijk Schijndel, fysiopraktijk Den-Bosch, fysiopraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Boxtel, fysiotherapiepraktijk Schijndel, fysiotherapiepraktijk Den-Bosch, fysiotherapiepraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapeut, fysiotherapeut Boxtel, fysiotherapeut Schijndel, fysiotherapeut Den-Bosch, fysiotherapeut 's-Hertogenbosch, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Boxtel, fysiotherapeuten Schijndel, fysiotherapeuten Den-Bosch, fysiotherapeuten 's-Hertogenbosch, bewegen, bewegen Boxtel, bewegen 's-Hertogenbosch, bewegen Den Bosch, bewegen Schijndel, bewegen FMC Verzijden, bewegen in Boxtel, bewegen in Den Bosch, bewegen in 's-Hertogenbosch, bewegen in Schijndel, beweging Boxtel, beweging 's-Hertogenbosch, beweging Den Bosch, beweging Schijndel, beweging FMC Verzijden, beweging in Boxtel, beweging in 's-Hertogenbosch, beweging in Den Bosch, beweging in Schijndel

Mieke van Rooij

Mijn naam is Mieke van Rooij (1997), woonachtig in Drunen en het liefst elke dag met sport en beweging bezig.  Niet gek dat ik dan ook de bacheloropleiding Sportkunde aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven heb gevolgd. Hier heb ik kennis verkregen van onder andere anatomie, fysiologie en de trainingsleer. Tijdens deze opleiding heb ik de minor ‘sportvoeding’ aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen succesvol doorlopen.  In 2019 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen waarna ik mezelf ‘sportkundige’ mag noemen.

Hierna ben ik twee jaar werkzaam geweest als sport- en voedingscoach waarbij ik ervaring heb opgedaan omtrent persoonlijke begeleiding op zowel mentaal als fysiek gebied. In deze periode heb ik ook de Propedeuse behaald van de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Hiermee heb ik mijn kennis op gebied van voeding en coaching verder uitgebreid.

Sinds augustus 2021 ben ik werkzaam bij FMC Verzijden als Vitaal Trainer. Hier richt ik mij op het ontwikkelen en uitvoeren van verschillende producten en taken binnen Vitaal Verzijden. We worden ons steeds bewuster van het belang van onze vitaliteit, hier draag ik graag mijn steentje aan bij. Sport en beweging is niet alleen goed voor je, maar ook heel erg leuk! Dit wil ik met mijn kennis en enthousiasme doorgeven aan anderen! Bij mij als sportkundige en leefstijlcoach staat positieve gezondheid centraal. Ik vind het belangrijk dat iedereen op zijn of haar eigen manier kan bewegen met een gezonde leefstijl die bij hem of haar past. Zo werken we samen aan zowel de fysieke als de mentale gezondheid.

Zelf ben ik in mijn vrije tijd het liefst actief bezig. Zo fiets ik graag een rondje op de racefiets, of ga ik de bossen in op mijn mountainbike. Op zondagochtend ben ik te vinden op het voetbalveld waar ik samen met mijn vriendinnen een potje voetbal. Verder ga ik gezelligheid niet uit de weg en doe ik graag leuke dingen met vrienden/vriendinnen/familie.

 

Opleidingen / cursussen

 

– Bachelor Sportkunde Wellness – Fontys Sporthogeschool, Eindhoven

– Propedeuse Voeding & Diëtetiek – Haagse Hogeschool, Den Haag

– Minor Sports Nutrition – Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

– Leefstijlcoach BLCN  (Beroepsvereniging Leefstijl Coaches Nederland)

– CooL- Leefstijlcoach (Coaching op Leefstijl)