Stijn Poos

Mijn naam is Stijn Poos (1993). De interesse in het bewegingsapparaat en alles wat daaromheen zit, is begonnen in de sportschool. Zelf actief bezig zijn en daarbij leren over het menselijk lichaam, geweldig!

Ik ben werkzaam bij FMC Verzijden op de locatie in Boxtel. Sinds 2019 ben ik fysiotherapeut en heb gewerkt in Helvoirt en Vught waarbij ik me met name heb gericht op sport gerelateerde klachten. Mijn passie ligt vooral bij het behandelen van orthopedische klachten. Dat wil zeggen; met name klachten aan gewrichten, spieren en pezen.

Door mijn ervaring in de trainingswereld en mijn kennis als fysiotherapeut kan ik mensen op beide vlakken begeleiden naar herstel. Mijn interesse ligt met name rond de wervelkolom en het schoudergewricht  Ik ben van plan om mezelf middels cursussen en opleidingen verder te verdiepen in deze onderdelen van het bewegingsapparaat.

 

In mijn vrije tijd ben ik zelf veel met kracht sport bezig. Ik probeer ieder jaar een keer te genieten in de sneeuw en drink graag een drankje met vrienden!

 

Gevolgde cursussen:

  • Functionele bewegingsketens van de wervelkolom, bekken en benen
  • Functionele bewegingsketens van de wervelkolom, schouders en armen
  • Cursus coachen en begeleiden van fysiotherapie studenten

 

Werkzaam op locatie Boxtel