Ted Versteegen

Fysiotherapeut

Ted Versteegen

Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Ted Versteegen, geboren in Eindhoven en woonachtig in het Brabantse Maarheeze. Getrouwd en 3 kinderen en 1 van mijn passies is het vakgebied fysio- en manuele therapie. Ik lees graag, loop 1x week hard en ga graag het bos in op mijn mountainbike.

Mijn opleiding heb ik genoten aan de Fontys Hogeschool Fysiotherapie te Eindhoven en afgestudeerd in 1997. Daarnaast heb ik me de afgelopen jaren gespecialiseerd middels een aantal opleidingen, cursussen en 2 Master of Science studies.

In de afgelopen 20 jaar heb ik me verdiept en gespecialiseerd in o.a. de schouder (lid van schoudernetwerk Zuidoost-Brabant), chronische pees aandoeningen, heup/lies en wervelkolom gerelateerde klachten. Tevens ben ik onderdeel van het managementteam en verantwoordelijk als kwaliteitsmanager op de verschillende locaties (Boxtel – Schijndel –’s Hertogenbosch).

Ik ben een ware vakidioot en altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en houdt mijn kennis binnen het vak fysio- en manuele therapie up to date naar de huidige best ‘evidence based practice’.

Gemotiveerd met de drive om mezelf en mijn collega’s mee te nemen naar een hoger niveau.  Naast bewogen door mijn vakgebied, ook enthousiast, een harde werker, kritisch, empathisch en vrolijk. Sta zeker open voor kritiek of feedback, ben serieus, maar ook in voor een geintje.

Mijn doel als therapeut is om kwaliteit van leven centraal te stellen. Ik stel de hulpvraag van de cliënt voorop, maar houd mezelf én de cliënt samen verantwoordelijk voor een optimaal behandelproces. Ik zie elke cliënt als een individu met zijn eigen problematiek. Hierin zal ik altijd de persoonlijke aandacht vooropstellen.

Na aantal jaren in het buitenland te hebben gewerkt (Duitsland en Engeland) ben ik bij FMC Verzijden terecht gekomen. “Waarom FMC Verzijden?”

Verzijden staat voor vitaliteit, brede visie, staat open voor ontwikkeling en innovatie. Een sterk team met een ‘wij-gevoel’, in een cultuur met veel warmte en een familiegevoel.

 

Specialisaties:

Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Manuele Therapie

International Academy of Sportscience

MSK Echografist (2009)

Schouderexpertise ((lid van Schoudernetwerk Zuid Oost Brabant)

Wervelkolom gerelateerde klachten

Heup/lies klachten

EPTE-electrolyse – shockwave

Dry Needling (hoofdpijn-nek-schouder-lage rug-extremiteiten)

Medical Taping

 

Werkzaam op locatie Boxtel, Schijndel, ‘s-Hertogenbosch

 

fysio Boxtel, fysio den Bosch, fysio schijndel, fysiotherapie boxtel, fysiotherapie den Bosch, fysiotherapie schijndel, fysio osgood schlatter, fysiotherapie Osgood schlatter, Boxtel Osgood schlatter, schijndel Osgood schlatter, den Bosch Osgood schlatter
Quint den Ouden

Fysiotherapeut

Fysiotherapie Boxtel, fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Schijndel

Quint den Ouden

Ik ben Quint den Ouden, in 2016 heb ik mijn opleiding fysiotherapie aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik verschillende stages gelopen waaronder een eindstage in revalidatiecentrum het Leijpark in Tilburg. Sinds januari 2017 ben ik werkzaam bij FMC Verzijden nadat ik hier eerder werkervaring op heb mogen doen. Binnen FMC Verzijden houd ik me onder anderen bezig met knierevalidaties en begeleid ik zowel de hart- als de COPD groep. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik tennis bij d’Oggelen en ik voetbal bij  Essche Boys.
Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk dat patiënten zich bij mij op hun gemak voelen, zodat we samen aan het herstel kunnen werken. Heeft u een vervelende klacht of blessure? Kom dan gerust eens langs.

Opleidingen:
– Opleiding tot fysiotherapeut
– Claudicatio therapeut
– Hartfalen voor 1e lijns fysiotherapeuten
– Knierevalidatie
– Minor: Human performance and technology
Dry Needling extremiteiten

Tombra Abeke

Fysiotherapeut

Tombra Abeke

Mijn naam is Tombra Abeke (1988). Manuele Therapeut i.o. met een Master of Science in Sport and Exercise Sciences (Bewegingswetenschappen / Inspanningsfysiologie) Net als bijna elke sporter ben ik ook in mijn jonge jaren bij de fysio gekomen, dit heeft mijn passie voor het vak ontstoken. Mijn fascinatie voor sport en menselijke beweging leiden mijn werk als fysiotherapeut. Movement is medicine!

Oorspronkelijk uit Duitsland heb ik de opleiding fysiotherapie in 2013 in Eindhoven afgerond. Daarnaast ben ik de Master Sport and Exercise Sciences in Glasgow gevolgd. Tijdens mijn afstudeer project heb ik met een Schotse Eredivisie club samen gewerkt.

De wetenschappelijke en fysiotherapeutisch kennis, die ik Glasgow op deed, mocht ik vanaf oktober 2015 in Duitsland bij een revalidatiecentrum toepassen, waar ik ook de fysieke training aan de jeugd spelers van een Bundesligaclub mocht geven.

De specifieke kennis, die ik tijdens de Master Manuele Therapie aan de Universiteit van Brussel opdeed, helpen mij sporters en ook niet-sporters in hun herstel te begeleiden. Ik heb grote interesse voor aandoeningen van de heup, knie en enkel.

Ik houd van sporten. Zo heb ik lang basketbal en rugby gespeeld. Op dit moment ben ik heel enthousiast met crossfit bezig.

Je kunt bij mij ook terecht als je Spaans of Duits spreekt.

Gevolgde cursus: Dry Needling basis en advanced, level 1 en 2

Sandra Putmans

Fysiotherapeut

Sandra Putmans

Ik ben Sandra Putmans (geboren op 1992) en woon in Schijndel. Ik ben sinds april 2019 werkzaam bij FMC Verzijden. In 2013 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Fontys in Eindhoven. Tijdens mijn studie heb ik een minor gevolgd gericht op de wervelkolom waardoor mijn interesse voor Manuele therapie is ontstaan. Door middel van mobilisaties en manipulaties kun je snel en effectief gewrichtsbeperkingen opheffen. Deze gewrichtsbeperkingen kunnen een onderliggende oorzaak zijn voor het ontstaan of in stand houden van de klachten.

Na twee jaar ervaring te hebben opgedaan in het werkveld ben ik in 2015 gestart met de Master of Science Manuele therapie aan de SOMT te Amersfoort. In juli 2018 heb ik deze succesvol afgerond. Ik vind het belangrijk om nauw samen te werken met mijn collega’s zodat wij u de beste en meest efficiëntste zorg kunnen bieden.

Ik heb naast mijn opleiding als Manueel therapeut de cursus Medical taping en het Mulligan concept gevolgd. Sinds oktober 2019 ben ik ook gecertificeerd Pilates-instructrice en in juni 2020 verwacht ik mijn Dry Needling certificaat in ontvangst te mogen nemen. in januari 2021 geslaagd voor Dry Needling Basic and Advanced, level 1 & 2 (extremiteiten, wervelkolom en hoogcervicaal/kaak)

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik hou van crossfit, hardlopen en wandelen. Daarnaast probeer ik in de zomer mijn surfskills te verbeteren in Nederland of op vakantie.

Ik ben werkzaam op de locatie Boxtel en Schijndel.

Laura Kapteijns

Fysiotherapeut

Laura Kapteijns

Hallo allemaal, ik zal mezelf even voorstellen: ik ben Laura Kapteijns  (1997) en ik kom uit Sint-Michielsgestel.
Ik heb mijn bachelor Fysiotherapie in Amsterdam gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam en ben in juli 2019 afgestudeerd.
Na mijn eindstage af te hebben gerond bij FMC Verzijden mocht ik het team komen versterken.

Aangezien ik pas net als fysiotherapeute kom kijken, ben ik (nog) niet gespecialiseerd in een specifieke richting. Het aankomende jaar wil graag veel ervaring op doen om te kijken welke richting het beste bij mij past en waar mijn kwaliteiten liggen. Tijdens mijn studie heb ik twee jaar aan verdiepende cursussen gevolgd over de kennis en integratie van fysiotherapie in de topsport bij AFC Ajax in Amsterdam.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van cursussen zodat ik als beginnend fysiotherapeut mijn patiënten zo goed mogelijk kan behandelen. Zo heb ik in oktober mijn eerste cursus afgerond: perfect pilates trainer I.

Ik houd van veel afwisseling in mijn werk.  Ik begeleid patiënten die geopereerd zijn aan een nieuwe knie of nieuwe heup, ik geef pilates en ik begeleid patiënten, naast de reguliere klachten, ook in de E-gym. Iedere patiënt is speciaal, hierdoor blijft het werk leuk en gevarieerd. Daarnaast ben je als fysiotherapeut dagelijks bezig om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren

Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen en dat ze uiteindelijk met een tevreden gevoel weer weg gaan. Mijn overtuiging is dat elke patiënt anders is en je hierop moet inspelen in je behandeling.

Ik heb vroeger zelf altijd op hoog niveau gekorfbald zowel dames als gemengd. In de zomer houd ik ervan om buiten te zwemmen en in de winter kun je mij vinden op de skipistes. Tegenwoordig ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden op het voetbalveld. Na mijn stage bij Ajax Amsterdam begeleid ik nu in het weekend een jeugdteam bij FC Den Bosch. Daarnaast vind ik het belangrijk om leuke dingen te ondernemen met familie en vrienden.

Mijn opleidingen/specialisatie:

  • Bachelor fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam
  • Dry Needling Basic and Advanced, level 1 & 2 (extremiteiten, wervelkolom en hoogcervicaal/kaak)
  • Minor Blessurepreventief samenwerken in de sport aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
  • Perfect pilates trainer I
  • EHBO

Werkzaam op locatie Schijndel.

Mieke Bok

Fysiotherapeut

Mieke Bok

Ik ben Mieke Bok en werk sinds februari 2021 bij FMC Verzijden. Ik ben in 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Na mijn laatste stage kon ik blijven werken in die praktijk en daar heb ik 7,5 jaar gewerkt. Tegelijk heb ik nog in een aantal andere praktijken ervaring opgedaan. In 2016 heb ik de opleiding oedeemtherapie afgerond en in 2019 ben ik begonnen met de Master Oncologiefysiotherapie, die ik in 2022 hoop af te ronden.

Heeft u klachten op het gebied van vochtproblematiek dan kunt u hiervoor bij mij terecht. Ook voor het aanmeten van steunkousen bent u bij mij aan het juiste adres. Met de aanvullende opleiding gericht op oncologiefysiotherapie hoop ik mensen die de diagnose kanker hebben gekregen nog beter te kunnen helpen. Mensen zijn tijdens de behandelingen op zijn kwetsbaarst en ik wil door middel van behandeling kwaliteit van leven bieden. Na de behandelingen volgt een periode van herstel en hier is begeleiding mogelijk om aan uw doelen te werken en deze te behalen.

Fysiotherapie betekent voor mij het helpen van mensen met problemen in hun dagelijks leven en is gericht op het houding- en bewegingsapparaat. Samen werken we aan een oplossing voor het probleem. Ik vind het belangrijk een goede vertrouwensband met mijn patiënten op te bouwen.

In mijn vrije tijd tennis ik graag en fitness ik. Ik ben bestuurslid bij de plaatselijke tennisvereniging en organiseer de competitie en toernooien.

Opleidingen:
2019: Master Oncologiefysiotherapie i.o.
2017: Medical taping, Lymfetaping
2016: FysioTek, aanmeten Therapeutisch Elastische Kousen
2015-2016: Oedeemtherapie NPI
2012: Medical taping, basiscursus
2009-2013: Fysiotherapie HAN Nijmegen

Ik ben werkzaam op locatie Boxtel.

Isis Maas

Fysiotherapeut

Isis Maas

Ik ben Isis Maas en geboren in het jaar 1998 en daarmee de benjamin binnen Fysiotherapeutisch Medisch Centrum Verzijden. In Februari 2021 heb ik mijn studie fysiotherapie aan de Paramedische Hogeschool Fontys te Eindhoven afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor revalidatie bij chronische aandoeningen gevolgd, stage gelopen bij een 1e lijn praktijk in Valkenswaard en bij het Ministerie van Defensie. Ik heb in de jaren van de opleiding kennis mogen maken met verschillende richtingen binnen het vak fysiotherapie waardoor ik mezelf lekker breed heb kunnen oriënteren.

In de komende jaren wil ik mezelf als nog graag verbreden en verdiepen binnen het vak fysiotherapie door het volgen van cursussen.

Naast dat ik enthousiast word van het vak fysiotherapie zijn voetballen en fitnessen ook helemaal mijn ding!

Ik ben werkzaam in ’s-Hertogenbosch.

Rehuël Koppers

Fysiotherapeut

Rehuël Koppers

Mijn naam is Rehuël Koppers. Ik woon in Engelen en ben in 2011 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool te Breda. Direct na mijn studie ben ik begonnen in een particuliere praktijk in Waalwijk. Hier heb ik ruim vijf jaar gewerkt. Hierna ben ik naar Amsterdam verhuisd en heb hier vier jaar gewoond en gewerkt in twee verschillende praktijken. In de afgelopen jaren heb ik mij vooral beziggehouden met klachten aan de wervelkolom en spier/peesproblematiek. Ik heb verschillende cursussen gevolgd om mij hierin te specialiseren.

De laatste jaren ben ik me aan het verdiepen in de samenhang van klachten. Daarom ben ik in 2020 gestart met de masteropleiding osteopathie. Tijdens deze opleiding leer ik om naar de oorzaak van klachten op zoek te gaan en de rol van de organen hierin. De opleiding duurt vier jaar en ik hoop dus in 2024 af te studeren als osteopaat.

Het leuke aan het vak fysiotherapie is het samenwerken met mensen. Ik vind het fijn om samen met iemand de kwaliteit van bewegen te verbeteren en zo aan iemands herstel te werken.
In mijn vrije tijd sport ik graag (kickboksen, fitness) en houd ik van reizen en fotografie.

 

Opleiding:

Fysiotherapie Avans Hogeschool Breda, 2011 afgestudeerd

Osteopathie i.o. aan de International Academy of Osteopathy te Zeist

 

Cursussen:

Fascietechnieken

 

MSK Echografie

EPTE-electrolyse – shockwave

Dry Needling

Medical Taping