Kim Resley

Fysiotherapeut

Kim Resley

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Kim Resley en ben sinds 1 januari 2020 werkzaam bij Fysiotherapie Verzijden. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik moeder van 3 kinderen, lekker actief bezig met tennissen en wandelen.

In 2003 studeerde ik af als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ben enthousiast aan het werk gegaan in de particuliere sector en  heb dan ook in verschillende praktijken gewerkt. Om meer inzichten en antwoorden te vinden op mijn nog steeds bestaande vragen, ben in 2005  met de opleiding tot Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort. Door deze opleiding verdiepte mijn kennis op het gebied van het benaderen van klachten van met name de wervelkolom en schouder.  Tot op de dag van vandaag pas ik deze nog altijd toe.

Naast het behandelen van orthopedische en neurologische klachten trok tevens het behandelen van klachten in de oncologie  mijn aandacht. Mensen behandelen tijdens of na kanker, waarbij ik me vooral richt op de zwelling ook wel oedeem genoemd, die juist een belemmering kan vormen in het dagelijks functioneren.

In 2015 rondde ik de opleiding MLDV (Manuele Lymfdrainage volgens de methode Vodder) in Antwerpen afgerond, waarbij gebruik wordt gemaakt van het lymfesysteem. Middels dat systeem wordt het oedeem gereguleerd, dan wel afgevoerd. Naast deze massagetechniek maak ik gebruik van compressietherapie, oefentherapie en lymfetaping.  Ook mag een stuk begeleiding hierin niet ontbreken!

De laatste jaren heb ik me dan ook vooral beziggehouden met patiënten tijdens of na kanker gedurende chemokuren en/of bestralingen.

Bovengenoemde opleidingen hebben me veel kennis verschaft die ik graag in de praktijk tot uiting breng. Graag tot ziens!

 

Werkzaam op locatie Boxtel en ‘s-Hertogenbosch.

Mieke Bok

Fysiotherapeut

Mieke Bok

Ik ben Mieke Bok en werk sinds februari 2021 bij FMC Verzijden. Ik ben in 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Na mijn laatste stage kon ik blijven werken in die praktijk en daar heb ik 7,5 jaar gewerkt. Tegelijk heb ik nog in een aantal andere praktijken ervaring opgedaan. In 2016 heb ik de opleiding oedeemtherapie afgerond en in 2019 ben ik begonnen met de Master Oncologiefysiotherapie, die ik in 2022 hoop af te ronden.

Heeft u klachten op het gebied van vochtproblematiek dan kunt u hiervoor bij mij terecht. Ook voor het aanmeten van steunkousen bent u bij mij aan het juiste adres. Met de aanvullende opleiding gericht op oncologiefysiotherapie hoop ik mensen die de diagnose kanker hebben gekregen nog beter te kunnen helpen. Mensen zijn tijdens de behandelingen op zijn kwetsbaarst en ik wil door middel van behandeling kwaliteit van leven bieden. Na de behandelingen volgt een periode van herstel en hier is begeleiding mogelijk om aan uw doelen te werken en deze te behalen.

Fysiotherapie betekent voor mij het helpen van mensen met problemen in hun dagelijks leven en is gericht op het houding- en bewegingsapparaat. Samen werken we aan een oplossing voor het probleem. Ik vind het belangrijk een goede vertrouwensband met mijn patiënten op te bouwen.

In mijn vrije tijd tennis ik graag en fitness ik. Ik ben bestuurslid bij de plaatselijke tennisvereniging en organiseer de competitie en toernooien.

Opleidingen:
2019: Master Oncologiefysiotherapie i.o.
2017: Medical taping, Lymfetaping
2016: FysioTek, aanmeten Therapeutisch Elastische Kousen
2015-2016: Oedeemtherapie NPI
2012: Medical taping, basiscursus
2009-2013: Fysiotherapie HAN Nijmegen

Ik ben werkzaam op locatie Boxtel.