Fysiotherapie Boxtel, fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Schijndel
Nikkie Lemmens

Fysiotherapeut

Fysiotherapie Boxtel, fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Schijndel

Nikkie Lemmens

Laat ik mij eens even voorstellen. Ik ben Nikkie Lemmens (1988), geboren en getogen in Boxtel en sinds 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut.
Nadat ik mijn Bachelor Fysiotherapie succesvol heb afgerond, ben ik met al mijn opgedane kennis en vol enthousiasme het werkveld ingetreden.
Sinds oktober 2010 ben ik bij FMC Verzijden werkzaam. Hier werk ik nu al een aantal jaren met veel plezier en enthousiasme om iedereen op een zo goed mogelijke manier te behandelen aan hun lichamelijke klachten. Dit door goed naar de mensen te luisteren, samen doelen op te stellen en door Evidence Based te blijven handelen. Daarom ben ik in 2010 begonnen aan Master opleiding Orthopedische Manuele Therapie en mag ik mijn sinds 2013 officieel Master Manueel Therapeut noemen.

Mijn doel als fysiotherapeut en manueel therapeut is daarom dan ook mijzelf continue te blijven ontwikkelen, zodat de patiënt hier uiteindelijk het profijt van heeft. Dit door verdieping, maar ook door mijzelf te specialiseren. Naast de manuele therapie opleiding ben ik mijzelf daarom verder verder gaan specialiseren in schouderklachten en ben ik aangesloten bij het Schoudernetwerk Zuid-Oost Nederland (deelnetwerk van het landelijk Schoudernetwerk Nederland).

Buiten deze fysiotherapeutische werkzaamheden ben ik ook locatie manager Boxtel en lid van het management team.

Verder ben ik ook erg fanatiek in sport. Ik heb jaren in het eerste elftal van MHC MEP gespeeld en sinds een paar jaar in het 2e dameselftal. Verder doe ik ook aan crossfit en mountainbiken en doe ik vooral veel leuke dingen met mijn vriend en vrienden/vriendinnen/familie.

Cursussen en opleidingen

  • Bachelor Fysiotherapie
  • Master Orthopedische Manuel Therapie
  • Schoudercursus Basis & Plus (Saxion)
  • Schouder Essentials: Key Ingredients in Rehabilitation, Jo Gibson
  • Shoulder Community Mastermodule: Klinisch redeneren bij cliënten met schouderklachten (HU)
  • MSU-echografie
  • EPTE (percutane electrolyse) Basis & Advanced)
  • Dry Needling Extremiteiten en Wervelkolom
  • Masterclass Dry Needling Kaak en hoog Cervicaal
  • MTC taping

Werkzaam op locatie Boxtel en Schijndel.

fysio, fysio Boxtel, fysio Schijndel, fysio Den-Bosch, fysio 's-Hertogenbosch, fysiotherapie, fysiotherapie Boxtel, fysiotherapie Schijndel, fysiotherapie Den-Bosch, fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Den-Bosch, fysiopraktijk, fysiopraktijk Boxtel, fysiopraktijk Schijndel, fysiopraktijk Den-Bosch, fysiopraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Boxtel, fysiotherapiepraktijk Schijndel, fysiotherapiepraktijk Den-Bosch, fysiotherapiepraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapeut, fysiotherapeut Boxtel, fysiotherapeut Schijndel, fysiotherapeut Den-Bosch, fysiotherapeut 's-Hertogenbosch, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Boxtel, fysiotherapeuten Schijndel, fysiotherapeuten Den-Bosch, fysiotherapeuten 's-Hertogenbosch
Jimmy Doomernik

“Wat de fysiotherapie zo mooi maakt is dat je dagelijks bezig bent om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren. Mijn kracht als therapeut is een actieve en positieve instelling.”

Fysiotherapie Boxtel, fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Schijndel
Ronald Damen

Fysiotherapeut

Ronald Damen

Ik ben Ronald Damen (1993) en ik kom uit Oisterwijk. Sinds 15-06-2015 ben ik werkzaam bij FMC Verzijden.

Direct na de HAVO ben ik begonnen aan de opleiding fysiotherapie te Fontys in Eindhoven. Na verschillende stages waaronder bij de kinderfysiotherapie op het Leijpark in Tilburg en de Minor Manueel therapeutisch handelen ben ik in april 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut. Na het afstuderen kon ik snel aan de slag bij FMC Verzijden. Sinds ik hier werkzaam ben, ben ik mijzelf gaan verdiepen binnen het vak met verschillende cursussen. In juli 2017 geslaagd voor de specialisatie hand fysiotherapie.

Buiten het beroep fysiotherapie houd ik ervan om actief bezig te zijn. Ik handbal bij Taxandria in Oisterwijk en heb altijd jiu-jitsu gedaan waarbij ik de zwarte band behaald heb. In de zomer vind ik het altijd leuk om met verschillende sporttoernooien mee te doen en in de winter probeer ik ieder jaar een keer op wintersport te gaan om te kunnen snowboarden.

Gevolgde cursussen:
Medical taping concept
Dry needling extremiteiten
Dry needling wervelkolom
Knie diagnostiek en revalidatie
Handtherapie
Masterclass echografie hand, pols en elleboog

Mijn rol binnen de praktijk is:
Algemeen fysiotherapeut
Hand fysiotherapeut
Echografist hand, pols en elleboog
Begeleiding Voorste Kruisband groepen

 

Werkzaam in Boxtel, ‘s-Hertogenbosch en Schijndel

Fysiotherapie Boxtel, fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Schijndel
Hilde van Acht

Fysiotherapeut

Fysiotherapie Boxtel, fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Schijndel

Hilde van Acht

“Ik help mensen zodat ze weer het maximale uit hun bewegingsapparaat kunnen halen”

Bewegen houd je fit en gezond. Het is niet alleen belangrijk voor je fysieke gezondheid, maar ook voor je mentale en emotionele gezondheid. Als je bijv. een blessure op loopt of een andere vorm van fysieke tegenslag te verwerken krijgt kan dit (grote) gevolgen hebben voor al deze vormen van gezondheid. Een van mijn doelen als fysiotherapeut is om samen met de cliënt te gaan werken aan een voorspoedig herstel, zodat de cliënt weer het optimale uit zijn/haar fysieke, mentale en emotionele gezondheid kan halen.

Naast het werken bij FMC Verzijden (sinds 2014) vind ik het ook leuk om te sporten. Na een aantal jaren fanatiek te zijn geweest op het hockeyveld ben ik nu regelmatig op de tennisbaan te vinden en pak ik minimaal 2x per week mijn hardloopschoenen uit de kast. Vanwege mijn affiniteit met sport ben ik in september 2015 begonnen met de opleiding sportfysiotherapie welke ik in 2017 succesvol heb afgerond. Aangezien ik twee keer per week de knie revalidatiegroep en een keer per week de veldtraining begeleid komt die extra kennis m.b.t. trainingsleer goed van pas.

Met de basiscursus echografie en EPTE heb ik naast Dry Needling nog wat extra tools op zak. Zo kan echografie ingezet worden als diagnostisch, maar ook als evaluatiemiddel. Betreft het bijv. een peesklacht dan kan er middels echografie gekeken worden wat de aard en ernst van de klacht is en of er eventueel EPTE ingezet kan worden.

Tot slot vind ik gezelligheid erg belangrijk en daarom onderneem ik regelmatig iets met vrienden en familie en staat bij mij een aangename werksfeer voorop!

 

Gevolgde cursussen/opleidingen:

  • Bachelor fysiotherapie Avans Hogeschool Breda (2010-2014)
  • Medical Taping Concept (2014)
  • Dry Needling Extremiteiten en Wervelkolom (2015)
  • ESP Sportfysiotherapie opleiding (2015-2017)
  • Basiscursus echografie (2018)
  • EPTE concept (2019)

 

Werkzaam op locatie Schijndel

Ivar van Putten

Fysiotherapeut

Ivar van Putten

Tekst volgt binnenkort.

Laura Kapteijns

Fysiotherapeut

Laura Kapteijns

Hallo allemaal, ik zal mezelf even voorstellen: ik ben Laura Kapteijns  (1997) en ik kom uit Sint-Michielsgestel.
Ik heb mijn bachelor Fysiotherapie in Amsterdam gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam en ben in juli 2019 afgestudeerd.
Na mijn eindstage af te hebben gerond bij FMC Verzijden mocht ik het team komen versterken.

Aangezien ik pas net als fysiotherapeute kom kijken, ben ik (nog) niet gespecialiseerd in een specifieke richting. Het aankomende jaar wil graag veel ervaring op doen om te kijken welke richting het beste bij mij past en waar mijn kwaliteiten liggen. Tijdens mijn studie heb ik twee jaar aan verdiepende cursussen gevolgd over de kennis en integratie van fysiotherapie in de topsport bij AFC Ajax in Amsterdam.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van cursussen zodat ik als beginnend fysiotherapeut mijn patiënten zo goed mogelijk kan behandelen. Zo heb ik in oktober mijn eerste cursus afgerond: perfect pilates trainer I.

Ik houd van veel afwisseling in mijn werk.  Ik begeleid patiënten die geopereerd zijn aan een nieuwe knie of nieuwe heup, ik geef pilates en ik begeleid patiënten, naast de reguliere klachten, ook in de E-gym. Iedere patiënt is speciaal, hierdoor blijft het werk leuk en gevarieerd. Daarnaast ben je als fysiotherapeut dagelijks bezig om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren

Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen en dat ze uiteindelijk met een tevreden gevoel weer weg gaan. Mijn overtuiging is dat elke patiënt anders is en je hierop moet inspelen in je behandeling.

Ik heb vroeger zelf altijd op hoog niveau gekorfbald zowel dames als gemengd. In de zomer houd ik ervan om buiten te zwemmen en in de winter kun je mij vinden op de skipistes. Tegenwoordig ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden op het voetbalveld. Na mijn stage bij Ajax Amsterdam begeleid ik nu in het weekend een jeugdteam bij FC Den Bosch. Daarnaast vind ik het belangrijk om leuke dingen te ondernemen met familie en vrienden.

Mijn opleidingen/specialisatie:

  • Bachelor fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam
  • Dry Needling Basic and Advanced, level 1 & 2 (extremiteiten, wervelkolom en hoogcervicaal/kaak)
  • Minor Blessurepreventief samenwerken in de sport aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
  • Perfect pilates trainer I
  • EHBO

Werkzaam op locatie Schijndel.

Kim Resley

Fysiotherapeut

Kim Resley

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Kim Resley en ben sinds 1 januari 2020 werkzaam bij Fysiotherapie Verzijden. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik moeder van 3 kinderen, lekker actief bezig met tennissen en wandelen.

In 2003 studeerde ik af als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ben enthousiast aan het werk gegaan in de particuliere sector en  heb dan ook in verschillende praktijken gewerkt. Om meer inzichten en antwoorden te vinden op mijn nog steeds bestaande vragen, ben in 2005  met de opleiding tot Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort. Door deze opleiding verdiepte mijn kennis op het gebied van het benaderen van klachten van met name de wervelkolom en schouder.  Tot op de dag van vandaag pas ik deze nog altijd toe.

Naast het behandelen van orthopedische en neurologische klachten trok tevens het behandelen van klachten in de oncologie  mijn aandacht. Mensen behandelen tijdens of na kanker, waarbij ik me vooral richt op de zwelling ook wel oedeem genoemd, die juist een belemmering kan vormen in het dagelijks functioneren.

In 2015 rondde ik de opleiding MLDV (Manuele Lymfdrainage volgens de methode Vodder) in Antwerpen afgerond, waarbij gebruik wordt gemaakt van het lymfesysteem. Middels dat systeem wordt het oedeem gereguleerd, dan wel afgevoerd. Naast deze massagetechniek maak ik gebruik van compressietherapie, oefentherapie en lymfetaping.  Ook mag een stuk begeleiding hierin niet ontbreken!

De laatste jaren heb ik me dan ook vooral beziggehouden met patiënten tijdens of na kanker gedurende chemokuren en/of bestralingen.

Bovengenoemde opleidingen hebben me veel kennis verschaft die ik graag in de praktijk tot uiting breng. Graag tot ziens!

 

Werkzaam op locatie Boxtel en ‘s-Hertogenbosch.

Mieke Bok

Fysiotherapeut

Mieke Bok

Ik ben Mieke Bok en werk sinds februari 2021 bij FMC Verzijden. Ik ben in 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Na mijn laatste stage kon ik blijven werken in die praktijk en daar heb ik 7,5 jaar gewerkt. Tegelijk heb ik nog in een aantal andere praktijken ervaring opgedaan. In 2016 heb ik de opleiding oedeemtherapie afgerond en in 2019 ben ik begonnen met de Master Oncologiefysiotherapie, die ik in 2022 hoop af te ronden.

Heeft u klachten op het gebied van vochtproblematiek dan kunt u hiervoor bij mij terecht. Ook voor het aanmeten van steunkousen bent u bij mij aan het juiste adres. Met de aanvullende opleiding gericht op oncologiefysiotherapie hoop ik mensen die de diagnose kanker hebben gekregen nog beter te kunnen helpen. Mensen zijn tijdens de behandelingen op zijn kwetsbaarst en ik wil door middel van behandeling kwaliteit van leven bieden. Na de behandelingen volgt een periode van herstel en hier is begeleiding mogelijk om aan uw doelen te werken en deze te behalen.

Fysiotherapie betekent voor mij het helpen van mensen met problemen in hun dagelijks leven en is gericht op het houding- en bewegingsapparaat. Samen werken we aan een oplossing voor het probleem. Ik vind het belangrijk een goede vertrouwensband met mijn patiënten op te bouwen.

In mijn vrije tijd tennis ik graag en fitness ik. Ik ben bestuurslid bij de plaatselijke tennisvereniging en organiseer de competitie en toernooien.

Opleidingen:
2019: Master Oncologiefysiotherapie i.o.
2017: Medical taping, Lymfetaping
2016: FysioTek, aanmeten Therapeutisch Elastische Kousen
2015-2016: Oedeemtherapie NPI
2012: Medical taping, basiscursus
2009-2013: Fysiotherapie HAN Nijmegen

Ik ben werkzaam op locatie Boxtel.

Isis Maas

Fysiotherapeut

Isis Maas

Ik ben Isis Maas en geboren in het jaar 1998 en daarmee de benjamin binnen Fysiotherapeutisch Medisch Centrum Verzijden. In Februari 2021 heb ik mijn studie fysiotherapie aan de Paramedische Hogeschool Fontys te Eindhoven afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor revalidatie bij chronische aandoeningen gevolgd, stage gelopen bij een 1e lijn praktijk in Valkenswaard en bij het Ministerie van Defensie. Ik heb in de jaren van de opleiding kennis mogen maken met verschillende richtingen binnen het vak fysiotherapie waardoor ik mezelf lekker breed heb kunnen oriënteren.

In de komende jaren wil ik mezelf als nog graag verbreden en verdiepen binnen het vak fysiotherapie door het volgen van cursussen.

Naast dat ik enthousiast word van het vak fysiotherapie zijn voetballen en fitnessen ook helemaal mijn ding!

Ik ben werkzaam in ’s-Hertogenbosch.