Nieuws

Na een lang traject en een ingrijpende operatie aan mijn onderkaak, waarbij de kaak doorgezaagd moest worden en ik daarna 9 weken met gesloten kaken heb gezeten, was mijn kaakchirurg erg resoluut en mocht ik alleen fysiotherapie behandeling krijgen van een praktijk en therapeut die daarin gespecialiseerd was.

Voordat ik klachten kreeg was ik niet eens op de hoogte dat er een aparte fysiotherapeut voor dat gewricht bestond,

De kaakchirurg noemt het dan ook met recht “ het vergeten gewricht “

Bij Sandra, een gespecialiseerd therapeute binnen de praktijk van Verzijden, begin ik aan het lange en vaak pijnlijke traject van mijn mond niet of nauwelijks kunnen openen naar volledig alles weer kunnen eten en op een normale manier mijn mond kunnen openen.

Tijdens de behandeling kwam ik er pas achter hoe mijn jarenlange nekklachten en de hierbij horende hoofdpijn ,al die tijd het gevolg waren van mijn kaak problemen

Nu een jaar verder kan ik alles weer eten, kan ik gapen lachen en praten zonder problemen en zijn de rest klachten van mijn nek, vele malen minder.

De kennis en kunde zowel als de begeleiding van Sandra hebben er voor gezorgd dat ik nagenoeg klachtenvrij ben nu en dankzij oefeningen en tips die ik kreeg, ik er van overtuigd ben dat ik wellicht ooit compleet klachtenvrij ben.