Geen categorie
Ik wil Wessel graag bedanken voor de prettige begeleiding. Ik ben volledig hersteld van mijn rugklachten dankzij zijn deskundigheid. Ik kan zelfs weer vol enthousiasme sporten, iets wat ik voor de behandeling niet meer had verwacht weer te kunnen. Ik ben erg blij met zijn enthousiasme en persoonlijke aandacht. Dit is iets waardoor ik weer vertrouwen heb gekregen om weer voorzichtig wat te gaan sporten en dit is goed bevallen.
Ik ben vanaf december bij Wessel onder behandeling geweest, in het begin was het doel vooral om van mijn pijn in mijn onderrug af te komen. Maar na een aantal weken merkte ik dat mijn rug steeds beter ging en heb ik samen met Wessel gewerkt aan het versterken van mijn rugspieren en ben ik zelfs weer begonnen met yoga wat ik vroeger altijd graag heb gedaan. Vanwege mijn rugklachten ben ik hier eigenlijk een aantal jaar mee gestopt maar door de professionele begeleiding en het vertrouwen dat Wessel mij heeft gegeven in mijn eigen lichaam ben ik langzaam weer begonnen met yoga-oefeningen thuis. Nu heb ik me weer ingeschreven bij een yoga klas en ik vind het erg fijn om weer lekker bezig te zijn met mensen van mijn leeftijd en zo ook nog eens kan werken aan mijn rugklachten.
Ik ben Wessel erg dankbaar voor zijn begeleiding en het stukje persoonlijke interesse die hij biedt. Het heeft mij enorm geholpen om dingen die ik voorheen altijd heb gedaan weer op te kunnen pakken ondanks ik dacht dat ik het niet meer zou kunnen.