Nieuwsvitaal verzijden, fysiotherapie, pilates, wandelen, egym, sporten onder begeleiding, egym boxtel, wandelen boxtel, pilates boxtel, personal training, personal trainer, sporten boxtel,

Vanaf 1 november hebben wij binnen Vitaal Verzijden ons pakket uitgebreid met personal coaching.
Wil jij één op één resultaatgericht trainen?

Wellicht is personal coaching dan iets voor jou!

 

Personal coaching is een 1 op 1 training samen met onze Vitaal Verzijden Trainer. Tijdens de Personal Coaching wordt u geholpen met uw persoonlijke doelen op het gebied van sport, voeding en lifestyle. De Vitaal Verzijden Trainer ontwikkelt een persoonlijk en passend trainingsschema voor u. Op basis van dit trainingsschema gaat u samen met de Vitaal Verzijden Trainer aan de slag. Tijdens de trainingen krijgt u 1 op 1 begeleiding zodat u zeker weet de oefeningen correct worden uitgevoerd. U krijgt een optimale begeleiding, zo zorgen we samen voor het halen van uw persoonlijke doelen.

 

In totaal heeft u 10 contact momenten samen met de Vitaal Verzijden Trainer. Deze 10 contactmomenten bestaan uit;

– 8 trainingen van 60 min

– 2 coach gesprekken inclusief uitgebreide InBody meting.

Tijdens de coach gesprekken heeft u alle ruimte om de benodigde vragen te stellen of om advies te vragen op het gebied van training, voeding en lifestyle (bijv. Stress of slaap klachten). Ook krijgt u tijdens het coach gesprek een uitgebreide lichaamsanalyse op de InBody waarbij onder andere inzicht in je gewicht, spiermassa en vetpercentage verkregen wordt. Met behulp van deze lichaamsmeting kan de voortgang gemonitord worden. Tijdens de coachgesprekken wordt eveneens bekeken of de gestelde doelen behaald worden.

U krijgt alle aandacht en we werken samen naar uw doelen toe.

Wil jij één op één resultaatgericht trainen?

Wil jij één op één resultaatgericht trainen of wilt u meer informatie over personal coaching?
Neem dan contact op via 0411-674447