Nieuws

In maart 2023 ben ik aangereden op mijn fiets en behoorlijk ongelukkig ten val gekomen. Naast een hoofdwond en een klaplong, had ik daarbij mijn schouderblad, rib en sleutelbeen gebroken.

In het ziekenhuis kreeg ik wat tips en oefeningen mee, maar ik ‘zou ook nog fysiotherapie kunnen gaan doen’. Die laatste tip was eigenlijk de beste!

Ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik de hulp van Nikkie Venrooij heb gekregen bij het revalideren. De eerste keer vond ik enorm spannend en pijnlijk, maar langzamerhand waren de behandelingen van Nikkie en de oefeningen die we samen deden steeds minder pijnlijk. Grote complimenten voor de vindingrijkheid van Nikkie voor de oefeningen die ik moest doen, er waren er maar weinig echt saai .

Door de oefeningen en de ondersteuning kreeg ik ook steeds meer zelfvertrouwen bij het bewegen van mijn arm en schouder. Zodat ik steeds beter wist hoe ver ik kon gaan en wat ik al wél kon en mocht doen. Ik mag wel zeggen dat ik het zonder de hulp van Nikkie niet zó snel en niet zó ver zou hebben gebracht.