Nieuwslymfoedeem, fysio, fysio Boxtel, fysio Schijndel, fysio Den-Bosch, fysio 's-Hertogenbosch, fysiotherapie, fysiotherapie Boxtel, fysiotherapie Schijndel, fysiotherapie Den-Bosch, fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Den-Bosch, fysiopraktijk, fysiopraktijk Boxtel, fysiopraktijk Schijndel, fysiopraktijk Den-Bosch, fysiopraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Boxtel, fysiotherapiepraktijk Schijndel, fysiotherapiepraktijk Den-Bosch, fysiotherapiepraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapeut, fysiotherapeut Boxtel, fysiotherapeut Schijndel, fysiotherapeut Den-Bosch, fysiotherapeut 's-Hertogenbosch, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Boxtel, fysiotherapeuten Schijndel, fysiotherapeuten Den-Bosch, fysiotherapeuten 's-Hertogenbosch, bewegen, bewegen Boxtel, bewegen 's-Hertogenbosch, bewegen Den Bosch, bewegen Schijndel, bewegen FMC Verzijden, bewegen in Boxtel, bewegen in Den Bosch, bewegen in 's-Hertogenbosch, bewegen in Schijndel, beweging Boxtel, beweging 's-Hertogenbosch, beweging Den Bosch, beweging Schijndel, beweging FMC Verzijden, beweging in oedeemtherapie, lymfeBoxtel, beweging in 's-Hertogenbosch, beweging in Den Bosch, beweging in Schijndel

Lymfoedeem

Ik heb al jaren last van lymfoedeem in beide benen. Dit lymfoedeem is ontstaan nadat ik diverse malen wondroos heb gehad aan een van mijn onderbenen en is eigenlijk niet meer weggegaan.
Daarvoor krijg ik dan ook al jaren oedeemtherapie om dit vocht zoveel mogelijk te reguleren.
 

Na mijn verhuizing naar Boxtel in 2018 ben ik bij FMC Verzijden terecht gekomen voor deze oedeemtherapie. 

TEK

Inmiddels heb ik TEK Therapeutisch Elastische Kousen laten aanmeten door de praktijk. Ik durf dan ook bijna niet te zeggen dat ik deze met plezier draag.

Aanvankelijk was ik erg sceptisch over het dragen van steunkousen! 

 

Jobst

Maar Kim overtuigde me ervan toch de kousen te gaan proberen. Samen met het advies van Hanneke een medewerkster van Jobst ging ik er dan toch voor.
Jobst is overigens het merk van de kousen die ik draag, waar ik zeer tevreden over ben.
 

Sinds ik de kousen draag zijn mijn benen zacht en is het lymfoedeem verbeterd en heb ik geen wondroos meer gehad!