Nieuwsfysio, fysio Boxtel, fysio Schijndel, fysio Den-Bosch, fysio 's-Hertogenbosch, fysiotherapie, fysiotherapie Boxtel, fysiotherapie Schijndel, fysiotherapie Den-Bosch, fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Den-Bosch, fysiopraktijk, fysiopraktijk Boxtel, fysiopraktijk Schijndel, fysiopraktijk Den-Bosch, fysiopraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Boxtel, fysiotherapiepraktijk Schijndel, fysiotherapiepraktijk Den-Bosch, fysiotherapiepraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapeut, fysiotherapeut Boxtel, fysiotherapeut Schijndel, fysiotherapeut Den-Bosch, fysiotherapeut 's-Hertogenbosch, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Boxtel, fysiotherapeuten Schijndel, fysiotherapeuten Den-Bosch, fysiotherapeuten 's-Hertogenbosch, bewegen, bewegen Boxtel, bewegen 's-Hertogenbosch, bewegen Den Bosch, bewegen Schijndel, bewegen FMC Verzijden, bewegen in Boxtel, bewegen in Den Bosch, bewegen in 's-Hertogenbosch, bewegen in Schijndel, beweging Boxtel, beweging 's-Hertogenbosch, beweging Den Bosch, beweging Schijndel, beweging FMC Verzijden, beweging in Boxtel, beweging in 's-Hertogenbosch, beweging in Den Bosch, beweging in Schijndel

Een nieuwe fase in mijn leven

De kinderen wonen zelfstandig, ons huis is duurzaam en op orde gemaakt.
Ik ben 63 geworden, het werd nu tijd om aan mezelf te werken.

Tijd om aan mezelf te werken

Ik fietste al veel. Iedere dag op en neer naar kantoor, fietsweekendjes en vakanties, maar het was niet voldoende.
Ik ben gestart met Weight Watchers en ik wilde graag nog meer bewegen.

eGym

Ik heb eens om me heen gevraagd en ik hoorde goede dingen over de eGym bij Fysiotherapie Verzijden. Intake afgesproken en meteen gestart in oktober 2022.
Het is precies wat ik zocht. Zelfstandig kunnen trainen maar wel met begeleiding.
Ik train één keer per week met begeleiding en één keer zonder. Een mooie combi. In de 6 wekelijkse evaluatie bespreken we de voortgang en de doelen.
Elke training maak ik 3 rondjes op de eGym.

Met de nieuwe vitaalverzijdenapp kan ik super makkelijk reserveren en mijn doelen bijhouden. Stiekem kijk ik af en toe naar de competitie in de app. Ook leuk om te volgen.

Ik ben lekker aan het werk voor mijn spieropbouw. Zo hoop ik gezond de 100 te halen.

 

Simon Smeulders