Nieuws

Stabiliteit, flexibiliteit en lichaamsbeheersing!

Daar draait het om bij perfect pilates, door middel van (grond) oefeningen voor o.a. benen, buik en rug krijgt u een betere rompstabiliteit. Daarnaast helpen de trainingen bij het verminderen van stress en zorgen ze voor een betere lichaamshouding.

Perfect pilates is gericht op het verbeteren van de houding, het vergroten van coördinatie en stabiliteit van uw bekken, nek, rug en soepele en beweeglijke gewrichten.
Tevens is de trainingsmethode gericht op het verminderen van stress, door het lichaam in balans te brengen en volledig te ontspannen.

Perfect pilates is voor iedereen. Jong en oud, beginners en gevorderden, topsporters en beginners. Gewone oefeningen zijn gericht op oppervlakkige spieren. Perfect pilates is de eerste trainingsmethode dat zich richt op zowel de diepe als de oppervlakkig spieren.
De diepe spieren zijn belangrijk voor het stabiliseren van onze gewrichten. Door ‘verslapping’ van bijvoorbeeld de diepe rugspieren gaan de oppervlakkige spieren verkrampen en krijg je rugpijn. Met perfect pilates komt je lichaam snel weer in
balans en verdwijnen (de meeste) gewrichtsklachten maar ook rug- en nekklachten.

Door de trainingen zult u zich fitter gaan voelen. Pilates vind plaats op maandag en donderdag avond van 20:00-21:00 en op zaterdagochtend van
09.00-10.00 op onze locatie in Boxtel.

We merken dat de maandagavond een gewilde avond is voor pilates, deze groep zit altijd (snel) vol en er staan meestal ook een aantal leden op de wachtlijst.
Wel is er nog voldoende plek op de donderdagavond en op zaterdagochtend en zijn jullie hier uiteraard ook van harte welkom.