Nieuwsfysio, fysio Boxtel, fysio Schijndel, fysio Den-Bosch, fysio 's-Hertogenbosch, fysiotherapie, fysiotherapie Boxtel, fysiotherapie Schijndel, fysiotherapie Den-Bosch, fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Den-Bosch, fysiopraktijk, fysiopraktijk Boxtel, fysiopraktijk Schijndel, fysiopraktijk Den-Bosch, fysiopraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Boxtel, fysiotherapiepraktijk Schijndel, fysiotherapiepraktijk Den-Bosch, fysiotherapiepraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapeut, fysiotherapeut Boxtel, fysiotherapeut Schijndel, fysiotherapeut Den-Bosch, fysiotherapeut 's-Hertogenbosch, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Boxtel, fysiotherapeuten Schijndel, fysiotherapeuten Den-Bosch, fysiotherapeuten 's-Hertogenbosch, bewegen, bewegen Boxtel, bewegen 's-Hertogenbosch, bewegen Den Bosch, bewegen Schijndel, bewegen FMC Verzijden, bewegen in Boxtel, bewegen in Den Bosch, bewegen in 's-Hertogenbosch, bewegen in Schijndel, beweging Boxtel, beweging 's-Hertogenbosch, beweging Den Bosch, beweging Schijndel, beweging FMC Verzijden, beweging in Boxtel, beweging in 's-Hertogenbosch, beweging in Den Bosch, beweging in Schijndel

Toen ik 6 jaar oud was heb ik mijn elleboog gebroken.

Na de breuk is als het ware extra bot terug gegroeid.
Door deze extra botgroei kon ik op een gegeven moment mijn arm nog maar tot een maximum van 45 graden strekken.

Opnieuw moest ik aan mijn arm worden geopereerd en kon ik gaan revalideren.

3 maanden lang moest ik elke dag 1,5 uur in een strekbrace zitten. Ruim 9 maanden heb ik gerevalideerd bij Verzijden.
Na veel mobiliseren en trainen met Ronald is het gelukt om op een maximum van 25 graden strekking te komen.

Na de operatie en onder narcose lukte het zelfs tot een maximum van 20 graden strekking.

Van dagelijks pijn in mijn elleboog met 45 graden strekking naar geen pijn met 25 graden strekking is een hele grote verbetering.

Iedereen van Fysiopraktijk Verzijden bedankt!
Met name Ronald voor telkens weer dat mobiliseren en vooral voor het bedenken van lastige oefeningen

Jet Vermulst (18)