Nieuws

Ik was geen sportief persoon en ik werkte lange dagen aan de computer. Ik was vaak gestrest en had al jaren chronische schouder- en rugpijn. Ik probeerde de oorzaak te achterhalen maar diverse orthopeden en fysiotherapeuten konden me niet helpen.

Twee jaar geleden dwong een enorme pijn in mijn schouder en nek me om een nieuwe fysiotherapeut te zoeken. Zo kwam ik bij fysiopraktijk Verzijden en daar ontmoette ik Tombra. Tombra was echt geïnteresseerd in wat mijn pijn veroorzaakt en probeerde me de pijn vanuit een ander perspectief te laten zien. Dat was een “eye-opener” voor mij en de start van een nieuwe weg. Ik begon meer naar mijn lichaam te luisteren en ook meer te bewegen want nu begreep ik meer hoe mijn pijn werkt. Dat was het ontbrekende puzzelstukje. Gelijktijdig begon ik met yoga en ik startte veel meer te wandelen. Na een paar maanden voelde ik me zo goed dat ik ben begonnen met tennissen. Ik was bang dat ik last van mijn schouder kon krijgen, maar het is precies het tegenovergestelde. Mijn schouder was nog nooit zo ontspannen zoals nu.

Kortom, als je op zoek bent naar een individuele benadering dan raad ik Tombra zeker aan!