Geen categorie
In mei 2023 heb ik een totale heupprothese rechts gekregen. Vooraf heb ik bij Fysio Verzijden ervoor gezorgd dat ik zo goed mogelijk “de operatie in ging”. Ilse van den Bosch heeft me vanaf het begin heel goed bijgestaan in behandeling en begeleiding. Na de operatie ben ik gaan revalideren, maar omdat ook mijn knie toe was aan vervanging ben ik na zes maanden geopereerd aan mijn linkerknie: ook een totale prothese.

Na de operatie ben ik deskundig behandeld door Ilse. De revalidatie van zowel mijn knie als heup is heel goed gegaan. Driewekelijks, tweewekelijks en nu wekelijks ben ik aan de slag gegaan met llse met mobiliseren van de heup en knie en spieroefeningen. De oefeningen werden langzaam opgebouwd.

Onlangs ben ik een aantal dagen naar Londen geweest waar ik veel gewandeld heb. Iets wat ik voor de operaties al heel lang niet meer kon, dus ik ben heel tevreden over hoe het nu gaat met zowel heup als knie.