Geen categorie
Graag wil ik mijn ervaringen bij fysio Verzijden met u delen. Mijn naam is An van de Lest, ben 80 jaar oud en ben redelijk goed gezond en tel mijn zegeningen. We weten allemaal hoe belangrijk bewegen is voor lichaam en geest. Bewegen is investeren in je gezondheid. Zelf sport ik 2x per week pilates en yoga. Dat voelt goed en ik word er blij van.

Hoe kom ik dan bij fysiotherapie Verzijden terecht? Ongeveer twee jaar geleden kwam ik erachter dat er specifieke therapie is voor knie en heup artrose. Ik heb artrose in beide heupen en knieën en wilde dit graag proberen. Recent zijn ze begonnen met het aanbieden van GLAD therapie, dit is een combinatie van oefeningen en informatie. Mijn therapeut is Jimmy Doomernik, nou moet ik hem niet al te veel over zijn bol aaien maar.. Voor mij is hij een hele fijne therapeut. Rustig, prettig in de omgang en met een goed programma.

Ik kom daar nu ongeveer 1x per week om oefeningen te doen voor balans en kracht. Het is een leuke afwisseling met pittige en uitdagende oefeningen. Als je niet uitkijkt laat hij je 20 squats maken met een glimlach in plaats van 15. Voor mij werken de oefeningen heel goed, de artrose blijft onder controle en is in 2 jaar zeker niet verergerd. Kortom, ik ga er graag naartoe en hoop dit nog lang vol te houden, met een knipoog naar Jimmy die ik iedereen oprecht kan aanbevelen.