Nieuws

Ik ben Leny van Heeswijk-Valks en woon in Schijndel. Vorig jaar juli heb ik een open-hartoperatie gehad en ik heb daarna 7 weken hartrevalidatie gedaan in het Jeroen Bosch Ziekenbuis. Ik kreeg daar het advies om door te gaan met sporten.  Aangezien ik ook een lichte mate van COPD heb, is fitness of een duursport niet voor mij van toepassing.

Ik was bij Laura in Schijndel onder behandeling voor mijn nek en knie en daar kwam de eGym ter sprake. Dit leek mij wel iets en na een paar keer proberen heb ik een abonnement genomen. Dit bevalt me erg goed. Voor de Corona kon ik gewoon binnen lopen en zo vaak sporten als ik wilde, nu moet je even bellen om door te geven wanneer je komt.

Ik ga meestal drie keer in de week sporten waarbij ik 1 keer gebruik maak van het begeleidingsuur. Laura is er dan om me te begeleiden en met vragen kan ik dan bij haar terecht. Bovendien krijg ik dan nog extra oefeningen om mijn conditie nog meer te verbeteren. Sinds mijn start in oktober heb ik gemerkt dat zowel mijn conditie als spierkracht verbeterd zijn.