Nieuws

Ik ben zelf van heel ver gekomen.
Ik heb 5 jaar in een verpleeghuis gewoond, waar ik totaal afhankelijk was van andere mensen.
De eerste paar jaren was ik bedlegerig, ik kon niet eens meer zelfstandig overeind komen, ik had alle hulp nodig bij de dagelijkse verzorging en andere activiteiten.
Ik kon niet blijven zitten, laat staan lopen.
Ik heb 5 jaar geknokt om uit het verpleeghuis te komen en dit heeft mij bloed, zweet en tranen gekost. Toch bleef ik geloven in mijzelf. Ook had ik gelukkig goed coachende mensen om mij heen, die aanvoelden wanneer zij mij over een drempel moesten trekken en wanneer zij mij even met rust moesten laten.
De belangrijkste drijfveer waar ik voor vocht en die mij door mijn proces hebben gesleept, zijn mijn kinderen. Voor hen wilde ik er weer zijn, ik wilde hun weer zien opgroeien en meegenieten van de dingen die ze wilde bereiken.
In heel mijn proces, toen en nog steeds, zijn zij een hele belangrijke drijfveer.

Ik heb 5 jaar nodig gehad om weer zelfstandig te gaan wonen.
De eerste jaren met thuiszorg in huis en de hulp van een rolstoel en andere hulpmiddelen.
Toen ik in 2015 thuis kwam, heb ik de draad weer opgepakt bij Peter en Kathinka, want die hadden mij vroeger al goed gesteund en waar nodig goed gecoacht, ik voelde me toen al lekker in hun vooruitstrevende praktijk.

In al die jaren heb ik ook bij hen veel therapeuten gezien en gehad en kan daarom ook zeggen, dat iedereen hier op een positieve en inspirerende manier coacht en behandeld. Ook wordt iedereen begeleid op of haar eigen stappen plan.

Ik vind dat  jullie er alles aan doen om vernieuwend te blijven door bijscholing te geven aan personeel en jullie zelf. Ook introduceren jullie de nieuwste methodes in jullie praktijk.
Zo blijven jullie je als organisatie onderscheiden en dit is alleen maar een goede zaak.
Een groot compliment hiervoor!!

Ondertussen ben ik doorgeschakeld van rolstoel naar 2 krukken, naar 1 kruk en uiteindelijk de wandelstok.
Mijn allerlaatste doel en grootste wens die ik had was zonder stok lopen.
Het heeft mij bloed, zweet en tranen gekost en ook nu kreeg ik te maken met “ terugvallen “, waardoor ik me telkens weer terug moest knokken.
Hierbij heb ik de laatste paar jaar veel steun en positieve energie van Emilio gehad en hier wil ik je nogmaals voor bedanken!
Ik ben zelf elke dag verantwoordelijk voor mijn oefeningen, maar jou positieve houding en coaching, maar ook het steeds hoger leggen van de lat voor mij, triggert mij erg en dan wil ik nog meer uit mijzelf halen. Gelukkig zie jij ook wanneer jij mij moet temperen.

“ I DID IT “,   het is mij gelukt!!
Mijn stok hangt aan de wilgen.
Ik blijf andere doelen nastreven, stap voor stap, want ik ben er nog niet, ik heb nog vele wensen.

HARTELIJK BEDANKT TEAM VERZIJDEN.
Ik hoop dat mijn verhaal een inspiratiebron kan zijn voor alle mensen die hun eigen pad bewandelen en positief in het leven willen staan!

Groetjes,
Monique Romano.