Nieuwsklantreactie, Bosch, fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Den-Bosch, fysiopraktijk, fysiopraktijk Boxtel, fysiopraktijk Schijndel, fysiopraktijk Den-Bosch, fysiopraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Boxtel, fysiotherapiepraktijk Schijndel, fysiotherapiepraktijk Den-Bosch, fysiotherapiepraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapeut, fysiotherapeut Boxtel, fysiotherapeut Schijndel, fysiotherapeut Den-Bosch, fysiotherapeut 's-Hertogenbosch, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Boxtel, fysiotherapeuten Schijndel, fysiotherapeuten Den-Bosch, fysiotherapeuten 's-Hertogenbosch, bewegen, bewegen Boxtel, bewegen 's-Hertogenbosch, bewegen Den Bosch, bewegen Schijndel, bewegen FMC Verzijden, bewegen in Boxtel, bewegen in Den Bosch, bewegen in 's-Hertogenbosch, bewegen in Schijndel, beweging Boxtel, beweging 's-Hertogenbosch, beweging Den Bosch, beweging Schijndel, beweging FMC Verzijden, beweging in Boxtel, beweging in 's-Hertogenbosch, beweging in Den Bosch, beweging in Schijndel

Schijndel, 20 september 2021

Artrose

Artrose in mijn beide knieën beheerste de laatste 10 jaar mijn welzijn, werk, hobby’s en vrijetijd. Ik was toen 45 jaar oud en liep dagelijks met pijn, maar het antwoord van een chirurg was destijds: “Je bent nog te jong voor nieuwe knieën, je moet nog zeker proberen om 10 jaar te wachten”. Toen begon een lange periode waarin ik langzaam afgleed naar een situatie waarin ik nog zo’n 3 uur per dag kon werken, niet meer normaal kon lopen of opstaan uit een stoel.

Robot-ondersteunende operatie.

Nu op mijn 55ste levensjaar kwam ik terecht bij de sympathieke orthopedisch arts en chirurg Dr. Nanne Kort van Cortoclinics in Schijndel die vond dat mijn welzijn belangrijker was dan leeftijd. In maart 2021 kreeg ik van hem mijn eerste knieprothese en 8 weken later de tweede, met behulp van een robot-ondersteunende operatie. Daarbij had ik enorme O-benen die hij met deze techniek kaarsrecht heeft gezet. Deze arts en collega’s kan ik dan ook niet lager waarderen dan met een 10!

Laura

Dit was voor mij een erg heftige tijd maar dankzij Laura Kapteijns van FMC Verzijden, die inpandig bij deze kliniek in Schijndel een filiaal hebben, heb ik de juiste deskundige therapeut gevonden die mij niet alleen fysiek perfect ondersteund maar ook als persoon een belangrijke bijdrage levert bij mijn herstel. Naast het correct uitoefenen van haar vak toont zei ook persoonlijke betrokkenheid. Een vriendelijke lach, gezellig praatje of een waardevol advies is immers minstens zo belangrijk als de operatie(s) of therapie zelf. Top Laura! We zijn nog niet klaar, maar alvast heel veel dank!

Oedeemtherapie

Tijdens mijn revalidatie kreeg ik te maken met oedeem in mijn beide benen. Hiervoor had ik oedeemtherapie nodig. Ook inpandig is de praktijk van Huid en Oedeemtherapie Schijndel aanwezig die mij direct konden helpen. Ik heb het als zeer prettig ervaren dat er zo’n handige samenwerking en terugkoppeling is tussen de diverse disciplines. Direct resultaat op ieder vlak.

Wandelen in Oostenrijk

Het resultaat is nu dat ik afgelopen augustus, 3 maanden na mijn tweede operatie, weer mij grote hobby “wandelen in Oostenrijk” kon oppikken. Ik ga nu weer met de lift naar het middelstation en ben in staat om geheel pijnloos de berg af naar beneden te lopen. Mijn doel is nu om samen met Laura in te zetten om in december weer op de skiën te staan, iets wat ik al vanaf mijn 9 jaar doe. En dat gaat ons lukken!

Groet Alex Keetels