Nieuws

Het is inmiddels bijna 5 maanden geleden na mijn schouderoperatie. Mijn hersteltraject is nu alweer zo goed als afgelopen. Na meerdere keren mijn schouder geluxeerd te hebben (lees schouder uit de kom) heb ik in overleg met de chirurg besloten om de schouder te laten opereren. Vanwege mijn fysieke werk en het feit dat ik weer graag wil voetballen was een operatie nodig.

Na mijn operatie kwam ik bij Fysiotherapie Verzijden onder behandeling bij Sandra. Zij zou mij gaan helpen met mijn herstel naar zorgeloos werken en sporten.

Als eerste kreeg ik oefeningen om de schouder weer soepel te maken (mobiliseren). Omdat ik weinig tot geen pijn heb gehad na de operatie en ook niet met de oefeningen zijn we redelijk snel overgegaan op krachtoefeningen om de schouder weer op het oude niveau te krijgen.

Inmiddels ben ik alweer 3 maanden fulltime aan het werk en ook zijn de eerste wedstrijden reeds een feit.

Bedankt Verzijden en met name Sandra voor de goede zorgen.