Nieuws

Op maandag 5 oktober jl. ging ik, zoals gewoonlijk, met mijn vriendin “het rondje Wijbosch” wandelen. Helaas was onze wandeling na 10 minuten al voorbij. Tijdens de wandeling ben ik gevallen op mijn rechter zij, gezicht en schouder. Verder lopen was vanwege de pijn onmogelijk.

Na een bezoek aan de huisarts ben ik doorverwezen naar het Bernrode Ziekenhuis te Uden voor nader onderzoek. Daar werd geconstateerd dat de schouder uit de kom was en dat er twee breuken waren. De chirurg heeft de schouder uiteindelijk teruggeplaatst.

Op 8 oktober moest ik terugkomen voor een CT-scan en ben ik voor verdere behandeling doorverwezen naar een fysiotherapeut. De vraag was namelijk of ik op 76-jarige leeftijd mijn rechterarm nog zou kunnen bewegen op de manier zoals ik dat kon voor mijn val. Ik heb hiervoor afspraken gemaakt bij Fysiotherapie Verzijden en ben door Sandra en Nikkie vervolgens intensief behandeld waardoor er vrij snel vorderingen werden gemaakt. Nu, na 26 behandelingen, is het resultaat voor mij geweldig. Er zijn in ieder geval geen beperkingen meer. Ik heb nog wel wat pijntjes maar die zullen na verloop van tijd verdwijnen. Samengevat ben ik dus zeer tevreden over de behandelingen waardoor ik dus weer normaal kan functioneren, dus ook weer huishoudelijke taken kan uitvoeren.