Nieuws

Diëtist & voeding- en leefstijlcoach

 

Voeding is net zo belangrijk voor een gezonde leefstijl als regelmatig bewegen! Daarom werkt FMC Verzijden samen met Uniek & Smaakvol. Uniek & Smaakvol biedt voedingsadviezen en begeleiding aan zowel volwassenen als kinderen.

 

Annelie Theunisse van Uniek & Smaakvol wil u helpen bij al uw vragen over voeding én leefstijl, van jong tot oud. Met een positieve, persoonlijke en laagdrempelige benadering gaat u samen aan de slag met uw voedingsvragen. Denk aan het optimaliseren van uw gezondheid zoals bij diabetes mellitus, hoge bloeddruk, of een te hoog cholesterol óf een fysieke verandering zoals gewichtsafname of gewichtstoename, of juist het opbouwen van spiermassa. Ook wanneer u streeft naar meer fitheid, energie en meer zelfvertrouwen wil én kan zij u helpen.

 

Ongeacht uw voedingsvraag, wil zij u voorzien van een voedingsadvies dat realistisch en haalbaar is. Zij gaat niet uit van een strikt en streng dieet, maar van aanpassingen van de leefstijl én mindset. Door kleine, haalbare aanpassingen kunt u een gezondere leefstijl gemakkelijker en langer volhouden en daardoor uw doelen bereiken.

 

Kortom, als u vragen heeft rondom voeding én leefstijl, dan is zij de coach voor u!

 

Wilt u meer weten over haar en haar praktijk? Dan kunt u contact met haar opnemen door haar te bellen op nummer 06-55887633 of te mailen: info@uniekensmaakvol.nl.
U kunt ook haar website bezoeken: www.uniekensmaakvol.nl

 

Vanaf maart zal Annelie iedere woensdagmiddag in Boxtel aanwezig zijn van 13.00-17.00 uur in de fysiotherapiepraktijk van FMC Verzijden te Boxtel.