Nieuws

Na voor de derde keer geopereerd te zijn aan een Hernia Diafragmatica (middenrifbreuk), en nu met complicaties waarbij ik nog een keer geopereerd moest worden en 1 week op de ic heb gelegen, had ik na de herstelperiode geen vertrouwen meer in mijn lichaam en was ik bang om weer dingen te gaan doen omdat het geopereerde een zwakke plek zou blijven.

Geadviseerd door mijn huisarts kwam ik bij Jimmy Doomernik van Fysio Verzijden terecht, waarbij ik eerst geen idee had wat fysio en Jimmy voor mij zou kunnen betekenen met dit probleem. Door middel van begeleiding van Jimmy met oefeningen merkte ik dat na een aantal weken het vertrouwen in mijn lichaam terugkwam en dat ik best ver kon gaan, waardoor ik mijn werk als beveiliger bij de PI Vught en het huishouden weer met vertrouwen tegemoet kan gaan.

Ik ben dus zeer tevreden en bij eventuele klachten in de toekomst ga ik zeker terug.