Geen categorieNieuws
  • Waarom heb je gekozen voor fysiotherapie?

Ik heb gekozen voor het vak fysiotherapie omdat ik altijd al geïnteresseerd ben geweest in het menselijk lichaam. Bovendien ben ik praktisch ingesteld en werk ik graag met mensen om mij heen. Als fysiotherapeute kan ik mensen helpen en begeleiden om van hun klachten af te komen. Dit geeft mij veel plezier en voldoening.

  •  Welke specialisaties heb je?

Aangezien ik pas net als fysiotherapeute kom kijken, ben ik (nog) niet gespecialiseerd in een specifieke richting. Het aankomende jaar wil ik graag veel ervaring op doen om te kijken welke richting het beste bij mij past en waar mijn kwaliteiten liggen. Tijdens mijn studie heb ik twee jaar aan verdiepende cursussen gevolgd over de kennis en integratie van fysiotherapie in de topsport bij AFC Ajax in Amsterdam, omdat ik veel affiniteit heb met sport. Ook heb ik het gevoel dat ik mij goed in kan leven in sporters met blessures, omdat ik vroeger op hoog niveau gekorfbald heb.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van cursussen zodat ik als beginnend fysiotherapeut mijn patiënten zo goed mogelijk kan behandelen. Zo heb ik in oktober mijn eerste cursus afgerond: perfect pilates trainer I.

  • Wat maakt je werk zo leuk?

Ik houd van veel afwisseling in mijn werk. Zo begeleid ik patiënten die geopereerd zijn aan een nieuwe knie of nieuwe heup, geef ik pilates en begeleid ik patiënten, naast de reguliere klachten, ook in de eGym. Iedere patiënt is speciaal, hierdoor blijft het werk leuk en gevarieerd. Daarnaast ben je als fysiotherapeut dagelijks bezig om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren.

  • Voor welke pijnklachten kunnen mensen bij jou terecht?

Patiënten met klachten van het gehele bewegingsapparaat kunnen bij mij terecht.

  • Waar kan iemand jou voor wakker maken?

Je kan mij wakker maken voor een gezellig feestje of festival.

  •  Wat zijn je hobby’s/sporten?

Ik heb vroeger zelf altijd op hoog niveau gekorfbald zowel dames als gemengd. In de zomer houd ik ervan om buiten te zwemmen en in de winter kun je mij vinden op de skipiste. Daarnaast vind ik het leuk om in het weekend mijn jeugdteam bij FC Den Bosch te begeleiden en vind ik het belangrijk om leuke dingen te ondernemen met familie en vrienden.